Smidigaste babyvakten

Säg hej till världens smidigaste lilla grej, babyvakten från Nabby som du kopplar ihop med din surfplatta eller telefon. Vi reser ju en del med tåg och flyg hem till Sverige och behöver alltid packa enklast och minst möjligt för att få med oss allting, så denna är verkligen varmt välkommen hem till oss, så smart då den tar noll plats och telefonerna har vi ju alltid med oss ändå.

Babyvakt

Märket är danskt och det är också där de tillverkas men de vidgar alltså nu sina vyer och finns i både Sverige och Norge, så detta är sommarens tips till er. Inte just för resor alltså utan ljudet är super, batteritiden enorm, man kan mäta av temperatur i rummet, signalstörningar finns inte alls och strålningen är nästan lika med noll så för oss ersätter den de där andra stora prylarna.

Nu väntar jag på att lillisen ska vakna, sedan ska vi en snabbis ner på stan för att köpa nya löparskor till mamman här innan vi hämtar hem Lova och tar långhelg - härligt!

Android - Babycall - Babyvakt - Ipad - Liten - Nabby - Resa - Smidig - Surfplatta - iPhone
8

Födelsedagsbarnet

Tänk att det idag är precis ett år sedan jag senast gick och vaggade runt med den där stora magen. Att det om några timmar är precis ett år sedan vår finaste lilla kille kom till oss som en efterlängtad liten raket. Det är så stort att det är omöjligt att sätta ord på, livet är så häftigt och barn är verkligen den största gåvan av dom alla, vilka lyckopiller. Mamma och pappa älskar er tusen varv runt jorden och tillbaka.

Untitled-1

Storasyster fick hjälpa till att öppna paket och de fick frukost på sängen båda två. Lyxigt. Och kladdigt, haha, men fyller man år så gör man. Jag och Lova gick ut och förberedde medan herrarna väntade i sovrummet och så sjöng vi allihop på väg in, Lion trodde vi var galna och tittade konstigt, haha, vaken redan men ja så får det bli när man är liten.

Som ni ser blev det bilen från Vilac i 1-årspresent och jag älskar den, så himla fin. Lion kanske är lite liten ännu även om han spanar och klättrar på den, han går ju inte ännu och når knappt ner när den står på golvet, men Lova ville allra helst ha med den på tur för att visa upp för sin vänner så tror att det blev en hit även där och med andra ord kommer att kunna användas länge.

1 år, alltså, ja.. åh!

1 år - 1-årspresent - Creme - Gåbil - Presenttips - Retro - Vilac - Vit
9

Bröllopssvit

Vi velade ju en del angående hur vi skulle göra med sömnen natten innan bröllopet, men det slutade där vi trodde och där hjärtat låg, att boka sviten fredag till söndag och sova ihop hela helgen, förlänga bröllopet lite då vi dessutom får dit många av våra gäster, sedan får Micke smita iväg på förmiddagen då vi tjejer ska fixa i ordning oss.

Knaust

Vi fick så fin service på Knaust, rundvandring för att spana på alla sviterna och sedan bestämde vi oss i lugn och ro för ena hörnsviten med träbjälkar, mycket ljus och loftsäng med takfönster som var Mickes stora favorit, jättemysig.

3 månader kvar nu, börjar nog känna av lite nerver med allt som ska hinnas med, nu börjar ju allt fixade och pysslande på riktigt, längtar otroligt mycket - tänk att få vara fru, det är liksom det stora, inte själva bröllopet egentligen utan att få vara gift med mannen i mitt liv.

Bröllop - Bröllopssvit - Hotell - Knaust - Sundsvall - Svit
6
Annonsera här »