Bröllopssvit

Vi velade ju en del angående hur vi skulle göra med sömnen natten innan bröllopet, men det slutade där vi trodde och där hjärtat låg, att boka sviten fredag till söndag och sova ihop hela helgen, förlänga bröllopet lite då vi dessutom får dit många av våra gäster, sedan får Micke smita iväg på förmiddagen då vi tjejer ska fixa i ordning oss.

Knaust

Vi fick så fin service på Knaust, rundvandring för att spana på alla sviterna och sedan bestämde vi oss i lugn och ro för ena hörnsviten med träbjälkar, mycket ljus och loftsäng med takfönster som var Mickes stora favorit, jättemysig.

3 månader kvar nu, börjar nog känna av lite nerver med allt som ska hinnas med, nu börjar ju allt fixade och pysslande på riktigt, längtar otroligt mycket - tänk att få vara fru, det är liksom det stora, inte själva bröllopet egentligen utan att få vara gift med mannen i mitt liv.

Bröllop - Bröllopssvit - Hotell - Knaust - Sundsvall - Svit
6
Olympia Thurfjell

Jag har precis dragit igång "veckans blogg" och skulle verkligen uppskatta om du deltog. Tävlingen hittar du här: http://lympan.blogg.se/2014/april/veckans-blogg.html

Alice

Hej!
Vilken underbar blogg!
Det är så att jag har gjort en video där jag recenserar en film för att få chansen att bli biorecensant på SF i sommar. Det skulle göra mig så otroligt glad om du kunde rösta på mig och om du vill kan jag göra en gentjänst tillbaka! Det är bara att trycka på rösta under videon.
Förlåt för denna kommentaren, men detta är verkligen en dröm som skulle gå i uppfyllelse och det skulle verkligen betyda så mycket för mig! Tack i förhand och ha en underbar vecka! :)

http://www.biosommar.se/entry.php?entryid=246

Catrin

Åh så mysigt! Snart har jag varit fru i ett år (1juni) och jag längtar verkligen tillbaka till vår bröllopsdag! Att få samla alla vänner och familj är inte ofta, och den glädjen. Vi hade också hotellvistelse hela bröllopshelgen, med lite spamys kvällen innan

Svar: Jaaa, jag längtar såklart också MASSOR efter själva bröllopet, den stora dagen med nära och kära, men det är nog att få kalla oss man och fru som pirrar extra i magen <3

Kramar och skönt med fler som satsat på en hel bröllopshelg ihop, ska bli så mysigt!
Madeleines.se

Caroline

Åh även vi bdde där på våran bröllopsnatt. Underbart! Till sommaren har vi varit gifta i 2 år, tiden går fort.

Svar: Åh! I samma svit som oss? De är ju så fina allihop! Och jag längtar efter bröllopsbilderna från den där trappen, haha, så vackert!

Kramar, tiden rusar!
Madeleines.se

Jessica

Åh, så mysigt!

Jag håller med dig om att det just är att få bli min blivande mans FRU som är det speciella. Jag längtar till 9/8 då det är vår tur :)

Evelina - mamma till Lucas & Elias

Shit va fort de har gått (eller de är de nog bara jag som tycker haha)... men tyckte nyss att du berättade om det och nu är de snart dags :) så underbart härligt! Kommer bli helt fantastiskt.

Annonsera här »