En liten pekare&påskresa med fotografering

Lilla pekaren, det är nya smeknamnet han dragit på sig senaste tiden. Så nyfiken och intresserad av allt runtomkring och det är ju så roligt, liten börjar bli stor och hur häftigt är det inte att man kan kommunicera så bra med sina små utan att använda ord? Pekböcker är kul men allra mest vill han nog bli buren och så pekar han sig omkring, berättar vart vi ska gå och vad han vill ha med någon form och nick och "tlackata" eller allra mest "mh", eller skakar för all del på huvudet om han inte vill, haha.

LionBok

Nu ska jag planka så gott det går med lilla klätterapan som vill åt min telefon som jag använder för tidtagning och han tycker att det är kul när mamma står alldeles konstigt, sedan blir det kycklingwook efter gårdagen till sen lunch. Måste bestämma oss för påsk också, när och hur vi ska åka, flyg tur och retur till Sundsvall kostar 11500kr nu under påsk, helt galet, så det lutar nog åt att vi flyger till Stockholm och sedan åker vidare därifrån.

Ni som är sugna på att boka mig som fotograf när vi ändå är där uppe kan maila mig på kontakt@madeleines.se - igår fick jag så himla fina ord av Josefine som jag hade gravidfotografering med förra veckan, tänk att jag får äran att göra detta? Det är så stort! <3

Barn - Familj - Fotograf - Gravid - Oslo - Sundsvall
6
Hanna

Shit vilket pris på resa! Hoppas ni hittar något billigare.

.sandra

Vilket helgalet pris!!

Amanda

Så otroligt fina bilder! Hur får du dom så ljusa?
Kram!

Svar: De är fotade i motljus med fönstret halvt bakom honom och det ger det där "mjuka" ljuset, sedan har jag lagt i lite extra orange/gult i bilden för att göra den varmare :)

Kramar
Madeleines.se

Fröken Idas fina ting - en blogg om pyssel

Helt galet dyrt! Förhoppningsvis kommer ni iväg till ett billigare pris. Vi tar nästan alltid bilen, praktiskt och relativt billigt.

Svar: Ja jisses alltså, dags att skaffa den där bilen här också tror jag, hade underlättat väldigt mycket med två små! :)
Madeleines.se

Malins Blogg

Åh, det är så coolt att du får jobba med din stora dröm och passion vännen. Delar glädjen med dig. Du är grym och det är inte för inte du får göra det här, ligger måååånga timmars jobb bakom, glöm inte det. Du är fantastisk <3

För övrigt vill jag boka upp dig för några foton, hihi! Jobbar lite i veckan men har ändå all tid i världen för dig/er <3

PUSS!

Emma

Hej,
Använder du något speciellt filter/app till dina bilder på Instagram? De är verkligen fina. Eller det ät kanske inte mobilbilder?

Annonsera här »