Födelsedagsbarnet

Tänk att det idag är precis ett år sedan jag senast gick och vaggade runt med den där stora magen. Att det om några timmar är precis ett år sedan vår finaste lilla kille kom till oss som en efterlängtad liten raket. Det är så stort att det är omöjligt att sätta ord på, livet är så häftigt och barn är verkligen den största gåvan av dom alla, vilka lyckopiller. Mamma och pappa älskar er tusen varv runt jorden och tillbaka.

Untitled-1

Storasyster fick hjälpa till att öppna paket och de fick frukost på sängen båda två. Lyxigt. Och kladdigt, haha, men fyller man år så gör man. Jag och Lova gick ut och förberedde medan herrarna väntade i sovrummet och så sjöng vi allihop på väg in, Lion trodde vi var galna och tittade konstigt, haha, vaken redan men ja så får det bli när man är liten.

Som ni ser blev det bilen från Vilac i 1-årspresent och jag älskar den, så himla fin. Lion kanske är lite liten ännu även om han spanar och klättrar på den, han går ju inte ännu och når knappt ner när den står på golvet, men Lova ville allra helst ha med den på tur för att visa upp för sin vänner så tror att det blev en hit även där och med andra ord kommer att kunna användas länge.

1 år, alltså, ja.. åh!

1 år - 1-årspresent - Creme - Gåbil - Presenttips - Retro - Vilac - Vit
9
Hanna

Grattis Lion!

Linda Cathrine

Stort grattis till Lion! Både min kusin (5 år) och min hund (4 år) fyller idag så vi firar en del vi med :)

Oslo på svenska

Hurra och grattis!!

Cilla

Grattis till er alla :) tycker inte att ens födelse är bara sin egen utan föräldrarnas med. Ett år sen du blev tvåbarnsmamma!! Stort!
Älskar dom där bilarna Milo har en röd :)

Evelina - mamma till Lucas & Elias

Grattis fina Lion på din dag... nu sussar du säkert gott och drömmer härliga drömmar om din första födelsedag :) Puss från oss

Eva

Grattis Lion!

Malin - tvillingmorsan

Grattis sötis !:) Vilken underbar present!

kram

Jenny

Så söta dom är dina små :) Den bilen kan jag tänka mig var riktigt uppskattad. Tänkt att köpa en sån redan nu till lillen i min mage men ser att det kanske är roligare att få den senare i livet. Man behöver ju inte köpa allt på en gång ändå kliar det i fingrarna hihi

Erika

En sån bil har vi med tänkt köpa till lilleman när han fyller ett år om två månader :) Så fin! Vad fick ni ge för den? Kram!!

Annonsera här »