Ett hej i lördagen

Tror att det var en liten tjej i den här familjen som nästan blev ännu gladare än hennes föräldrar över den här bröllopspresenten, haha, men bara nästan - "lika som mommoooo, nu må vi baka massa mamma!"

Bagaren

Idag blev det kladdkakemuffins a´la 3-åring till eftermiddagsfika, gott!

Har brottats med en riktigt jobbig nack- och huvudvärk idag, kanske det hänger ihop med träningen? Att jag har hållit igång sedan i början av året och nu haft riktiga latarveckor igen sedan slutet av semestern? Till veckan är det dags att komma igång igen, vet ju hur skönt det är när man väl fått rutin på det!

Helgkramar!

7

En spännande höst

Hade egentligen storslagna planer på att hinna blogga ikapp lite idag, men så sa visst timmarna barnen var i barnehagen poff under tiden jag printade bilder, handlade och fick sänt en leverans, men ja, det är väl lite så livet är med två små så det är väl bara att hänga med i svängarna, haha.

Bröllop10

Det går äntligen uppåt för lilleman i barnehagen och det är så skönt, han är lite ledsen när jag går men inte alls som i början och nu går det över nästan på en gång, vilket det inte gjorde först, så håller tummar och tår för att det fortsätter åt rätt håll. Har fått några frågor om mina planer framöver och jag ska fortsätta att satsa på fotograferandet, måste fixa ordentlig hemsida först och främst, och sedan kikar jag på deltidsjobb också och ska börja läsa några kuser på distans, galet spännande höst i sikte alltså!

Bilderna  över tog vi utanför hotellet efter vigseln,  vi åkte tillbaka dit för att ta några porträttbilder i den makalösa trappen nämligen, ska visa er, och berätta mer om hela dagen såklart - tänker att jag börjar från början <3

Bröllop - Knaust - Linda-Pauline - MoriLee - Sundsvall
8

Det här med bilder

Micke tittade in genom dörren på lunchen och överraskade mig med efterlängtad post som han snokat hos posten och visste skulle komma idag. Vi hann kika igenom lite snabbt, skratta och gråta och kyssas. Otroliga minnen, vilken dag det var, det är så häftigt för det sjunker verkligen in bit för bit en lång tid efteråt.

Bröllop4

Foto Linda-Pauline

Längtar efter att få titta tillsammans ikväll, men har såklart inte kunnat hålla mig helt och har suttit ungefär som på sista bilden den senaste timmen medan jag lyssnat på vår middagsplaylist. Så oändligt tacksam. Just här läste jag igenom boken från min möhippa, Johanna hade både fotat och snickrat ihop den så fint, och alla tjejer hade skrivit ett varsit litet brev till mig som satt i en ficka på slutet, åh, världens bästa vänner!

8
Annonsera här »