En spännande höst

Hade egentligen storslagna planer på att hinna blogga ikapp lite idag, men så sa visst timmarna barnen var i barnehagen poff under tiden jag printade bilder, handlade och fick sänt en leverans, men ja, det är väl lite så livet är med två små så det är väl bara att hänga med i svängarna, haha.

Bröllop10

Det går äntligen uppåt för lilleman i barnehagen och det är så skönt, han är lite ledsen när jag går men inte alls som i början och nu går det över nästan på en gång, vilket det inte gjorde först, så håller tummar och tår för att det fortsätter åt rätt håll. Har fått några frågor om mina planer framöver och jag ska fortsätta att satsa på fotograferandet, måste fixa ordentlig hemsida först och främst, och sedan kikar jag på deltidsjobb också och ska börja läsa några kuser på distans, galet spännande höst i sikte alltså!

Bilderna  över tog vi utanför hotellet efter vigseln,  vi åkte tillbaka dit för att ta några porträttbilder i den makalösa trappen nämligen, ska visa er, och berätta mer om hela dagen såklart - tänker att jag börjar från början <3

Bröllop - Knaust - Linda-Pauline - MoriLee - Sundsvall
8
.sandra - i januari kommer liten

Åh, vilka fantastiska bilder! Så himla vackra, och ni är så fina tillsammans. Det lyser ren lycka om er :)

Svar: Fina du, tack <3
Madeleines.se

Helena

Vilka fina bilder! Ni verkar ha haft en helt fantastik dag! Synd att vi inte bor kvar i Oslo så vi kunde träffas med dem små, saknar verkligen vår mamma grupp. Roligt i alla fall att kunna se likeheter och olikaheter mellan våra små.
Och vad roligt att du skall satsa på fotograferingen. Jag satsar helhjärtat på bröllopskoordinator nu. Det är så himla roligt!
Hälsa de andra om ni träffas fortfarande!
Kram Helena

Svar: Åh men gör du det? Så roligt! Kanske vi kan slå våra huvuden ihop någon gång i framtiden trotts allt då, bröllopskoordinering och bröllopsfotografering :D Jättejättetråkigt att ni inte bor kvar här verkligen, ska träffa tjejerna på onsdag så då ska jag hälsa från dig <3

Hör av dig om du har vägarna förbi någonting!

Kramar
Madeleines.se

Jenni - mamma till Elina och Noelia

Galet fina ni är!! ♡ Stort grattis!

Svar: Tack snälla, underbart att vara gifta nu och vilken dag vi fick!! :D
Madeleines.se

Evelina

Vilka vackra bilder! Ni är så otroligt fina tillsammans. Och klänningen såg helt magisk ut. Längtar tills du lägger upp fler bilder som ni vill dela med er av. Läser din blogg dagligen då våra barn är i samma ålder, båda två tror jag. :)

Svar: Vad roligt! Och tack, vad du är fin! Nu ligger vår morgon uppe på bloggen, fortsättningen kommer under veckan, så mysigt att få dela med sig! :D

Kram
Madeleines.se

michaela- mamma till två små ♥

har också en ledsen minsting här vid lämning. så ont det gör i hjärtat :(
låter verkligen som en spännande höst för dig! tycker du är så modig som vågar satsa :)

kram och trevlig helg!

Svar: Kram vännen, heja heja, nu måste det väl vända snart? Idag hade vi en fin lämning, såå skönt <3
Madeleines.se

Sandra

Så fina bilder :)

Jag, min sambo och våran dotter på 1 år ska snart flytta till Oslo eftersom sambon har fått ett nytt jobb.
Så jag tänkte fråga dig om du vet om det är svårt att få plats på barnhagen/förskolan?
Vi är på jakt efter lägenhet just nu... Vilka områden vill man inte bo i?? :) och vilka områden är bra?

Svar: Ja jättesvårt tyvärr, det är uppstart i augusti och svårt att få plats övriga månader, men om man ringer runt kan man hitta och kanske det står något på kommunens hemsida, http://www.oslo.kommune.no :)

Oslo är geenrellt lite uppdelat i Öst och Väst, västkanten är finare och dyrare och östkanten lite mer "sporty" och innehåller tex töyen och grönland där det är mer kriminalitet, men också finare områden så som Nydalen (där bodde vi innan, älskade det!) med nära till både cityliv och tbana och köpcenter men också skog och badplats osv, och ekeberg och nordstrand är jättefint, svårt att ge tips för det beror ju helt på vad ni är ute efter och hur centralt ni vill bo :D Men generellt är Töyen, Grönland, bort mot Stovner osv kanske sånt jag inte hade kikat närmare på, men finns ju finare områden i "sämre" bydelar också :D

Kram!
Madeleines.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Underbara bilder! :)

Sanna

otroligt vackra Bilder !
L-P är magisk med kameran och ni är ett underbart vackert par som det verkligen strålar om =)

Annonsera här »