Winterwalk

Tror att termometern visade 12 minusgrader eller något sådant när vi tog en promenad vid Vänern igår, brrr, men solen kikade fram mellan tunna moln och barnen sprang runt med mormor och jagade troll medan mamman balsamerade sig lite med kameran i handen och männen kollade läget på isen, så härligt!

Vänern

Egentligen var nog planen att vi skulle sitta på tåget påväg hem redan, men vi får se när vi åker, är lediga till nästa måndag hela gänget så vi passar på att stanna någon dag extra, så kanske vi hinner träffa efterlängtade vänner som är sjuka också. Lions nätter är dock kaos och han är mer mammig än någonsin tror jag, utvecklingsfas kanske? Mycket nya intryck? Pappa får inte alls trösta nattetid så jag hoppas att det är en övergående fas.

Tack snälla för serietips förresten, nördarna här följer ju såklart många av de ni tipsade om men några nya ska vi spana in!

5

Vår MustHave

Rotade fram denna bild på en liten bebislion i bloggarkivet, i våran Babybjörn One bärselse. Den var verkligen räddningen första tiden då vi bara skumpade och skumpade på en ledsen lillebror hela kvällarna och är perfekt på tur även nu när han är större.

BabybjörnBärsele

Idag är sista chansen att tävla om en likadan i valfri färg, med tillhörande haklapp samt bitskydd, så missa inte att lämna en kommentar under detta inlägg.

1

Skidåkare&Vinnare

Nu verkar snön ha fallit över nästan hela Sverige? Vi var ute och åkte längdskidor med en arg 4-åring förut, haha, bättre lycka nästa gång men dessa små trickskidor jag minns att jag själv åkte på som liten gick hem iallafall en stund uppe hos morbror, kul med fart i backen!

Trickskidor

Nu är vinnaren i Adventslucka 2, i samarbete med fantastiska Ebbe Kids, dragen och denna gång hamnade lotten på Ida Granberg. Stort grattis, maila mig din adress så kommer overall + mössa i posten.

Nu väntar sällskapsspel och svenskt lösgodis här, mmm!

Annonsera här »