En helgtradition

Kikar in med en fredagskram och en mix från senaste tidens bilder på Instagram. Det har ju blivit nuärdetstraxhelgtradition med jämna mellanrum så det måste vi ju såklart hålla fast vid. MadeleinesSe heter jag där men det vet ni ju vid det här laget.

InstagramMadeleinesSe

Jag har haft långfika med Pelle här hemma, bollat och smidit lite, kul, älskar att ha så många inspirerande människor runt mig och tryckte just på knappen för att registrera mitt företagsdomän. Är såå spänd på vad 2014 har att erbjuda, känner att det kommer att bli ett fantastiskt år på många sätt, bröllop inte minst men jag har så mycket annat kul på gång också och är förväntansfull, nu hoppar jag!

Puss på er!

7

Det lugna gunget

Pussel är en stor favorit här hemma, ett nytt från Djeco har fått flytta in tillsammans med tidigare absoluta nummer ett. Tycker att de är så fina med deras formade lådor. En kul detalj på hyllan i barnrummet och de finns i flera olika utföranden. Lova är mycket för både prinsessor, drakar och inte minst kaptein sabeltann, ni kan ju gissa om kostymen hon fick av gudfar i födelsedagspresent blivit en hit?

Pussel

Sååå, ni måste ge mig tips på vad man roar sig med i flera veckor tills kopparna är borta? Men visst måste vi väl inte hålla oss inne hela tiden, bara vi inte leker med andra barn eller är bland folk och smittas, lekpark och sånt måste väl gå bra under dagarna då det är lugnt? Annars kommer vi att bli tokiga, haha!

Tur att jag ska smita till gymmet sen och att jag har sällskap av Malin, den egentiden ett par gånger i veckan gör grymt mycket när man är föräldraledig, speciellt med andra barnet för man blir inte riktigt lika flexibel som med första, man är lite mer isolerad, ensam, nej allt låter fel för man är ju inte det minsta ensam utan tillsammans med dom bästa man vet men ni med fler barn kanske förstår hur jag menar? Det är inte riktigt det där lugna gunget som man hade första föräldraledigheten, med softa morgnar och dejter till höger och vänster. Det kan ju förstås vara annorlunda här i Norge också, där storasyskon går i barnehagen på ett annat sätt än i Sverige, vi har ju inga i Lovas ålder att leka med trots att hon går korta dagar och är hemma en del.

Ha en fin torsdag!

Barn - Barnpussel - Djeco - Pussel
8

Tänder&Prickar

Mammas lilla rockstar, tittar man noga så ser man att han har två små tänder i underkäken nu. Det är inte det lättaste att få en bild på Lion utan tungan på vift, men ena är ganska bra uppe nu och andra kommer ikapp fort den också. 10 månader om några dagar. Svisch, svisch.

TvåTänder

Här hemma är vi ganska nyligen hemkomna från läkaren. Minns ni att Lova hade vattkoppor förra året? Vi var lite osäkra eftersom att det bara var några stycken och därför inte jättelätt att fastslå, men antingen så var det inte vattkoppor då, eller så hade hon så få att hon inte blev immun, för nu är de här igen och hälsar på. Ja, vad sa vi, var det vabruari eller var det vabruari? Haha, herregud, tur jag är föräldraledig för annars hade våra vårdavsjuktbarn-dagar varit slut för längesen, man har ganska få i Norge, 10 per förälder och år eller något sånt, och sedan måste man till läkaren för att få sjukskrivning så fort de små är hängiga.

Nej, nu ska jag dyka i träningskläderna och göra dagens plankor samtidigt som jag pärlar armband mellan varven, haha, man kan om man vill!

7
Annonsera här »