Tänder&Prickar

Mammas lilla rockstar, tittar man noga så ser man att han har två små tänder i underkäken nu. Det är inte det lättaste att få en bild på Lion utan tungan på vift, men ena är ganska bra uppe nu och andra kommer ikapp fort den också. 10 månader om några dagar. Svisch, svisch.

TvåTänder

Här hemma är vi ganska nyligen hemkomna från läkaren. Minns ni att Lova hade vattkoppor förra året? Vi var lite osäkra eftersom att det bara var några stycken och därför inte jättelätt att fastslå, men antingen så var det inte vattkoppor då, eller så hade hon så få att hon inte blev immun, för nu är de här igen och hälsar på. Ja, vad sa vi, var det vabruari eller var det vabruari? Haha, herregud, tur jag är föräldraledig för annars hade våra vårdavsjuktbarn-dagar varit slut för längesen, man har ganska få i Norge, 10 per förälder och år eller något sånt, och sedan måste man till läkaren för att få sjukskrivning så fort de små är hängiga.

Nej, nu ska jag dyka i träningskläderna och göra dagens plankor samtidigt som jag pärlar armband mellan varven, haha, man kan om man vill!

7
Evelina - mamma till Lucas & Elias

Men gulle :) hahahaha så söt!!

Tråkigt med alla sjukdomar som liksom svävar över än nu! Alla lappar som sitter som varningstrianglar på dörrarna på dagis...

Svar: Ja, men nu är vi äääntligen inne i slutspurten av vintern så håller tummarna för att det vänder när som helst!! :D

Kram på er <3
Madeleine

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men usch då! Hoppas det går över fort!

Svar: Tack! Håller tummarna!!
Madeleine

Rosanna

har hört att vissa barn kan få dom två ggr:/ min har inte haft än.. blev självklart inte smittad på dagis

Svar: Ja, kanske Lova är en av dom, haha så typiskt vi som haft såå mycket sjukdommar senaste månaderna!! Men ja, förhoppningsvis är detta sista gången iallafall... :)
Madeleine

Hanna Z

Gulliga du! Jag har vart inne här också och tjuvkikat en del under resan när jag haft wifi en sväng, hihi. Faktiskt den enda blogg jag varit inne på helst varje dag under semestern :)

Stackars Lovis då, det är så sannerligen vabruari för er! Här har vi (peppar peppar) klarat oss med lite förkylningar och jag hoppas det stannar där. Snaaaaart är våren är och alla sjukdomar förhoppningsvis puts väck! :)

Puss på er!

Svar: Men gulliga DU! Och jaaaa, har vi gjort annat än att vara sjuka år 2014? Haha, känns inte så! Hoppas att ni klarar er undan och att detta är vår sista sväng för denna vinter :)

Puss!
Madeleine

Mia ☆

Oj, vad det går undan! Men vad surt med kopporna, T hade också så få att läkaren inte kunde säga säkert förra året. Hoppas de inte besöker oss igen nu med bebis på väg och flytt och allt =)

Svar: Eller hur, inte länge kvar tills vi har en liten 1-åring i huset, och 4-åring, galet!! Håller tummarna för att ni slipper undan, att det är avbockat redan då siste eller åtminstone att ni slipper just nu :D

Kram
Madeleine

michaela ♥

hoppas de inte blir allt för dåliga, de små. jag fasar verkligen för just vattkoppor..men samtidigt är det skönt att beta av.
så underbart hår han har lilla L. tycker det har stannat av lite på lillebrors huvud här hemma haha. vill ju att det ska vääääxa ;)

Svar: Håller tummarna, inatt var det jobbigt för Lova (kanske för att hon låg still och tänkte på det?) men nu är det bättre med kliandet igen, hoppas att det fortsätter på det spåret :D Och ja, sjukt jobbigt att ha det, men hoppas nästan att Lion får också nu så att vi är "klara" sen :D

Kram vännen!
Madeleine

joanna- jag är inte dum i huvudet jag har Asperger

så söt med tuppkam:)

Annonsera här »