Vackra ryggar

Plötsligt, när man inte ammar dagtid längre, är det så lyxigt att kunna sätta på sig vadsomhelst upptill, utan att behöva tänka på att det ska funka med bebis mer än att det ska vara bekvämt förstås. Denna kan man ju dra upp så jag har använt den även när jag ammat men jag tycker att det blir så bökigt att ha ett tjockt tyg vid halsen, varmt om inte annat, så jag har mest använt koftor eller mer urringade tröjor.

D114

Älskar ryggen och apropå rygg så har min bröllopsklänning en väldigt vacker sådan som jag inte vill dölja med massa hår så som jag från början tänkt, så jag klurar på några uppsättningar som kan vara fina. Avslappnat och ja lite lantligt sådär, kanske på sidan med blommor eller fläta, kan visa inspiration om ni är nyfikna och så kanske ni kan ge mig tips?

Idag signar Malin upp på gymmet här borta, så jag får med mig en träningskompis ett par gånger i veckan, heja heja, det ska bli härligt, bra att vi kan pusha varandra!

Hej världen!

Välkommen till Allt för föräldrar. Det här är ditt första inlägg. Ändra eller ta bort inlägget och börja sedan att blogga!
1

Lite ordning i barnrummen

Har pysslat inne i barnens rum idag. Några fler hyllor har kommit på plats så att vi får upp böcker och liknande, framför allt i Lovas rum där det svämmar över, och Lions vimpel som han fick i postlådan från Jenny samma dag han föddes har kommit upp ordentligt också. Ni vet den där som han, tillsammans med den hemmastickade ullfilten, väntade på? Haha, det är så komiskt, jag tänker på det ofta.

Fick en fråga på Instagram om de delar rum, våra små, och det gör dom inte men när lägenheten byggdes så fick man välja om man ville göra ett eller två sovrum av det lite större och då valde dom att göra två små, något jag är väldigt tacksam över faktiskt även om det såklart hade varit härligt med större golv och mer lekyta, men så skönt det är att kunna separera vildingarna på kvällarna och nätterna så att de sällan vaknar av varandra, och att de liksom har sitt eget även om storasyster har hyrt in sig i halva lillebrors byrå.

Nu ska vi göra kycklingwook, älskar det, det så enkelt och gott och vi äter det ofta i olika varianter. Det pysslas lite med min blogg bakom kulisserna också men jag tror inte att det ska påverka någonting mer än att det kommer att bli finfint här snart.

Kramar!

6
Annonsera här »