Lite ordning i barnrummen

Har pysslat inne i barnens rum idag. Några fler hyllor har kommit på plats så att vi får upp böcker och liknande, framför allt i Lovas rum där det svämmar över, och Lions vimpel som han fick i postlådan från Jenny samma dag han föddes har kommit upp ordentligt också. Ni vet den där som han, tillsammans med den hemmastickade ullfilten, väntade på? Haha, det är så komiskt, jag tänker på det ofta.

Fick en fråga på Instagram om de delar rum, våra små, och det gör dom inte men när lägenheten byggdes så fick man välja om man ville göra ett eller två sovrum av det lite större och då valde dom att göra två små, något jag är väldigt tacksam över faktiskt även om det såklart hade varit härligt med större golv och mer lekyta, men så skönt det är att kunna separera vildingarna på kvällarna och nätterna så att de sällan vaknar av varandra, och att de liksom har sitt eget även om storasyster har hyrt in sig i halva lillebrors byrå.

Nu ska vi göra kycklingwook, älskar det, det så enkelt och gott och vi äter det ofta i olika varianter. Det pysslas lite med min blogg bakom kulisserna också men jag tror inte att det ska påverka någonting mer än att det kommer att bli finfint här snart.

Kramar!

6
Sarasdiary - Gravid med syskon till Tilde

Så fint rum!Snart snart snart är det dags för Tilde att få ett fint rum. Jag längtar så!Stor kram!!

Svar: Ja det är ju såå mysigt att få pyssla där inne och undra om man någonsin känner sig klar? Fast kanske det är lite det som är grejen också ^^Kram till hela familjen <3
Madeleine

michaela ♥

åååh! så fint han har det! babyrum är oftast lättare att hålla ordning på. värre är det inne hos treåringen där det är hysteriska leksaker mest överallt haha. mina små delar också byrå, lika som lion har. bor man i lägenhet får man stuva in där det stuvas kan..kram på dig ♥

Svar: Haha nej jisses, känns som man rensar och tar in hur mycket nya förvaringsgrejer som helst och ändå är det mest kaos där inne? Tur man kan stänga dörrarna och så har vi investerat i flera såna där "härkanduslängaallt" -förvaringsgrejer så att man kan dröja undan det värsta fort ^^Kram vännen, hoppas att allt är bra med er!
Madeleine

Susanna

Vilket mysigt rum!!

Vill du visa bild på hyllorna ni hade till barnens böcker?

Behöver lite tips på väggförvaring :)

Svar: Ja nu kändes det faktiskt riktigt mysigt där i hans lilla hörna med sängen :) Vi har köpt vanliga hyllplan i trä från IKEA, de största slukar måååånga och stora böcker då de är djupa och bra!Det är dessa men med andra beslag, eller vad man ska kalla det - http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S19926717/
Madeleine

Jenny

Hihi❤️❤️❤️❤️ ja e de inte komiskt

Denise - Mamma till Noah

Såå fint :)

Camilla ♥ 130510

Så fint du har!! Och mycket smart att ni delat :D Hade vi med gjort. Syskon brukar ju oftast leka och umgås fint ihop men ibland kan det va skönt att få komma undan lite ensam på sitt eget rum :)

Annonsera här »