Hej Norrland

Men hej på er sådär några dagar senare. Vi har hunnit med att förflytta oss från de värmländska till de norrländska skogarna sedan sist. Full fart men ändå jättesofta dagar, tid med familjen, så härligt.

Instagram

På instagram hittar ni mig under @MadeleinesSe, där uppdaterar jag lite oftare nu när datorn inte känns sådär superlockande att slå upp.

Kom upp till Sundsvall i måndagskväll efter en tågresa på sisådär 7 timmar. Lång dag men det gick över all förväntan, vi delade upp resan i tre bitar och det var väldigt skönt med de små, små avbrott och att beta av bit för bit. Igår blev jag väckt av skönsång från familjen och fikade med jordgubbstårta, skulle sedan varit iväg till prästen för att gå igenom vigseln men vi fick samtal om att de behövde ta det på fredag istället, spänd, ska in och prata med floristen också och kolla så att bokningar och liknande stämmer. Och pyssla förstås, har massa att fixa med men det får vi göra på kvällarna när de små sover, ja om de nu somnar någon gång i dessa uppochnedsommarrutiner, haha...

Tänk att jag är fru om bara lite mer än en vecka, ih!

4
Catrin - gravid v 40

Åh så spännande med det stundande bröllopet!
Mycket pyssel blir det, men hoppas inte ni behöver stressa allt för mycket sista veckan och att ni hinner njuta också!

Beatrice

Åh så spännande med bröllopet :)

Malin - tvillingmorsan

UNDERBART<3

Sarasdiary

Välkommen <3 Jag såg din blivande man i dag, spanade efter dig men såg dig inte.

Stor kram!

Annonsera här »