Mariebergsskogen

Under tågresan påväg från Oslo pratade vi om allt vi skulle hitta på under de här veckorna i Sverige. Mariebergsskogen var en självklarhet och när man säger det snabbt blir det lite som att man säger Mariebæsjskogen. Lova tittade på mig som att jag var tokig.

- Hæ, bæsjskogen, mamma?

Mariebergsskogen

Bæsj betyder alltså bajs på norska, haha, det är inte alltid lätt det här med språken.

Det var iallafall blivit två svängar dit, först en gång med bara lilla familjen då vi mest plaskade i vatten och åt enorm glass i skuggan medan solen stekte, kanske godaste någonsin med havrecrunch, citron- och blåbärsglass toppat med grädde, och sedan en heldag igår tillsammans med våra kära vänner och allt som hör till. Älskar att bara strosa runt där uppe och Lova och Selma fann varandra totalt och busade och knatade hand i hand mest hela dagen medan Lion kröp runt och grejade med sitt efter att ha delat med sig av några pussar han också, haha, underbara barn!

6
livet med Asperger och kronisk smärta

ja de är lyx att vi karlstabor har en så fin plats så nära stan

Malin S

Mariebergskogen är en riktig pärla!

Vet en som jobbade i norge o skulle beställa en bärs på krogen... tror de tittade på honom lite misstänksamt ;-)

Hanna

Haha, det är svårt med språk...

jennybenny

Åh! Tänkt att där växte jag upp <3
Alltså.. inte på mariebergsskogen, haha. Men har liksom varit där så otroligt mycket under min barndom. Väldigt fint ställe!
Hoppas ni har en underbar semester.

michaela- mamma till två små ♥

slås, varje gång jag ser lova, av hur stor hon är. lilla lova som man fått bekanta sig med sen hon bara var en liten böna i din mage. helt otroligt vad snabbt tiden går och vad mycket som händer med de små på kort tid.

kramar till dig och din fina familj ♥

Lina

Åh, vad härlig hon verkar vara Lova.. En riktig busunge :D Och båda barnen är ju så otroligt söta!! :)

Annonsera här »