Våra L

Fick ett sånt fint armband med barnens bokstäver instansat innan vi åkte iväg förra helgen, väldigt passande just då faktiskt då det kändes mysigt att ha våra två L runt handen och det är ju så enkelt och fint tycker jag, från Jane Kønigs serie Love Tag.

JaneKoenig

Jag drog förresten med mig Micke ut på en löprunda förra veckan, så kul att få ge igen efter den där gången för 5 år sedan, då vi var nyförälskade och jag skulle visa mig duktig så jag blev med min fotbollsspelare upp i bergen med löpskorna på, helt ovan att springa så det slutade med att jag la mig på en sten och klagade på att jag andades blod, haha!

Gissa vem som somnade i samma stund som pappa öppnade boken ikväll? Blev sent för tjejerna igår innan vi lyckades få ro i busandet ;)

6

Sleepover för de små

Vad hände med sommaren? Känns som att hösten kommit på besök denna vecka men förhoppningsvis är det bara tillfälligt för vi laddar ju för sol, bad och lata dagar i Sverige om någon vecka.

Lekparkshäng

Lilla flygpassageraren här väntar på piloterna som springer runt som små yra hönor och letar bränsle i marken. Har fått hänga massvis med Allice och hennes familj senaste dagarna. Igår gjorde vi lekland, jag och Jenny med alla fyra barnen och idag får vi dessutom lov att låna A över natten. Det blir Lovas första sleepover och jag är spänd på hur det kommer att gå, haha.

Ska ta fram pizzagrejorna här och börja fixa med tjejerna som leker hytte/stuga med alla stolar, täcken och världens ting här hemma, full fart!

1

Bröllopspyssel

Bröllopspyssel oss tjejer emellan medan lillebror vilat de senaste dagarna. Himla smart att planera bröllop under tiden man är föräldraledig ändå, så man får tid till sånt här om dagarna, ja mellan bebisjagning och allt det där andra förstås. Ska ha lite text här också men där får jag låna Johannas handstil tror jag, haha.

Bordsplacering

Nu får vi snart besök av Lovas allra första bästa vän med familj, ni som hängt med en stund vet säkert vem det är? Ska försöka hinna duscha smör ur en kladdig liten killes hår också...

Kram i farten!

Bordsplacering - Bröllop - Lantlig - Placeringskort - Romantisk - Spets - Vintage
3
Annonsera här »