Randigt

Marina och vita sommarränder i bomull som är på väg in till Lindex, tycker att de är så fina med de bruna detaljerna på knapparna och lapparna. Från storlek 86 så tror att det kommer att sitta fint på Lion i sommar.

Lindex

Sista dagen i mars idag, nästa månad har vi en 1-åring i huset och det känns helgalet, hur fort är det egentligen möjligt för ett år att gå? I morse vaknade jag av att min dotter stod på knä i sängen och gungade fram och tillbaka så att hennes hår for omkring och kittlade mig på armen, med vilja alltså för att väcka, haha, hon är så knäpp.

När började förresten era små sova en gång per dag? Jag minns inte helt med Lova, men tror det var runt året och Lion är ofta svår att få att sova på eftermiddagen, det känns inte som att han är trött. På förmiddagen är han dock helt slut eftersom att morgnarna ofta är tidiga, men kanske man skulle prova att skjuta den vilan lite och lite och landa runt lunch så småningom...

Måndagskram!

Barn - En vila - Lindex - SS14 - Sova en gång - bebis - sömn
13

En fin helg

Körde heldag med våra vänner igår. Glasspremiär nere på bryggan vid lunch tillsammans med alla andra i Oslo, men så härligt det var trots att man fick trängas, sommarvärme nästan, sedan tog vi svängen förbi butiken innan vi gick hem till oss för att fixa mat ihop.

VårBryggan

Barnen somnade efter ganska många om och men, Nora intog vår säng och vi fick kvalitétstid ihop bara vi vuxna. Underbart. Varken vi eller dom har ju mor- eller farföräldrar i närheten så man får pussla lite för egentid ihop men allt går och kanske det är tur att vi inte vet något annat än detta, att åka och träffa mormor en sväng, halvspontant få gå på bio ibland eller bara de där vardagsgrejerna, få hjälp med hämtning om det krisar, äta middag en söndag och liknande, det finns ju inte i vår vardag men det är kanske en tjusning i det också, allt blir vad man gör det till. Och så fredagen på det med käraste återseendet. Helt klart bästa helgen på länge.

Nu blir det någon typ av repris, ut med sparkcykel och tunna jackor, bara vara!

4

Dörr på glänt

Så knäppt det kändes att snöra på sig skorna och ge sig iväg redan halv åtta imorse, tillsammans med alla morgonrushare på väg till jobbet. Och ja, redan och redan var väl kanske att ta i för det är ju en ytterst normal tid att gå hemifrån vanligtvis, men visst är det något speciellt med att sätta i musik i öronen och knata ensam, sitta på banan och spana utan fokus på barn?

InstagramMadeleinesSe4

Även om jag inte alls är redo att släppa föräldraledigheten och tiden med barnen så har var sak sin tid och snart hoppar Micke på tåget, jag ska satsa fullt ut på mitt företagande, plugga också kanske, och kanske flytta till Sverige? Time will tell, dörrarna står definitivt på glänt för massa nytt och det känns så spännande!

Vi har målare här idag, fix efter ettårsbefaringen av lägenheten men de försvann för ett par timmar sedan och jag vette tusan när de kommer igen, lägenheten är full av tejp och pilar och lamporna är nerplockade, haha, men hoppas det inte dröjer alltför länge iallafall för snart plingar Jenny & Co på dörren och då blir det fullt hus, som jag längtat!

5
Annonsera här »