Dörr på glänt

Så knäppt det kändes att snöra på sig skorna och ge sig iväg redan halv åtta imorse, tillsammans med alla morgonrushare på väg till jobbet. Och ja, redan och redan var väl kanske att ta i för det är ju en ytterst normal tid att gå hemifrån vanligtvis, men visst är det något speciellt med att sätta i musik i öronen och knata ensam, sitta på banan och spana utan fokus på barn?

InstagramMadeleinesSe4

Även om jag inte alls är redo att släppa föräldraledigheten och tiden med barnen så har var sak sin tid och snart hoppar Micke på tåget, jag ska satsa fullt ut på mitt företagande, plugga också kanske, och kanske flytta till Sverige? Time will tell, dörrarna står definitivt på glänt för massa nytt och det känns så spännande!

Vi har målare här idag, fix efter ettårsbefaringen av lägenheten men de försvann för ett par timmar sedan och jag vette tusan när de kommer igen, lägenheten är full av tejp och pilar och lamporna är nerplockade, haha, men hoppas det inte dröjer alltför länge iallafall för snart plingar Jenny & Co på dörren och då blir det fullt hus, som jag längtat!

5
Hanna

Det är ändå en liten tjusning i att inte riktigt veta hur allt kommer bli. :-)

Svar: Visst är det så! :)
Madeleines.se

Jag själv Cilla

Man tror ju inte att man kommer att klara det känslomässigt, ja att komma tillbaka till arbetslivet men man gör ju det tillslut. Tycker dom här åren som jag följt dig ( innan Lova föddes) har gått så otroligt snabbt och att du dessutom fått ännu en liten är ju helt galet, bra gjort!

Ang barnehagen och maten.... ja, jag finner inga ord. Snacka om att det kan skapa utanförskap och kanske tillochmed mobbning. Sen att barnen kanske får gå hungriga en hel dag kan inte gynna koncentrationen heller. Är den här frågan lyft till politikerna? eller hur funkar det i Norge? Tycker att detta är ett stort problem ska lyftas.

Ha en trevlig helg!

Svar: Jo, men norskarna ser inte helt problemet i det, verkar det som, men ja, jag hoppas och tror att det går framåt och att det framöver åtminstone kommer att serveras mat (om så brödmat som de har i matpakken idag) i barnehage och skola, att barnen ska slippa ha med hemifrån och att alla ska ha samma förutsättningar!

Kramar :)
Madeleines.se

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Mysigt, haha härlig bild längst ner i hörnet med kaoset och scrapbooking :D

Svar: Hahah ja Lion kryper in och river ut allt så fort tillfälle ges!! :D
Madeleines.se

.sandra

Åh så kul att du vågar satsa på din talang fullt ut!! :) jag är helt säker på att det kommer gå toppen.

Kram

Svar: Vad fin du är! Tack!! <3
Madeleines.se

Nina

Härligt att du satsar på fotograferandet! Är inte heller så sugen på att ge upp mammaledigheten, men det beror nog mycket på att jag inte är så sugen på att gå tillbaka till just min arbetsplats då så mycket ändrats där senaste året. Hade också önskat att jag skulle ha funnit mig själv under det här året. Ska jag studera till något helt annat måste det dock vara en KY- eller YH-utbildning då jag inte pallar ytterligare fyra år på universitet :P

Svar: Förstår dig så väl, det är stort nog steg att gå tillbaka till ett arbete man trivs med/på, men hoppas att allt löser sig till det bästa för er - är också osäker på vilken typ av utbildning jag ska hoppa på men tänker att det kan vara fint att liksom "ha det gjort" och passa på nu när barnen är små, så man kan styra lite mer över tiden själv :)

Kram!
Madeleines.se

Annonsera här »