En fin helg

Körde heldag med våra vänner igår. Glasspremiär nere på bryggan vid lunch tillsammans med alla andra i Oslo, men så härligt det var trots att man fick trängas, sommarvärme nästan, sedan tog vi svängen förbi butiken innan vi gick hem till oss för att fixa mat ihop.

VårBryggan

Barnen somnade efter ganska många om och men, Nora intog vår säng och vi fick kvalitétstid ihop bara vi vuxna. Underbart. Varken vi eller dom har ju mor- eller farföräldrar i närheten så man får pussla lite för egentid ihop men allt går och kanske det är tur att vi inte vet något annat än detta, att åka och träffa mormor en sväng, halvspontant få gå på bio ibland eller bara de där vardagsgrejerna, få hjälp med hämtning om det krisar, äta middag en söndag och liknande, det finns ju inte i vår vardag men det är kanske en tjusning i det också, allt blir vad man gör det till. Och så fredagen på det med käraste återseendet. Helt klart bästa helgen på länge.

Nu blir det någon typ av repris, ut med sparkcykel och tunna jackor, bara vara!

4
Beatrice

Ja igår hade vi också underbart väder, idag är det kallare men med tanke på att det snart är april är jag rätt nöjd ändå ;)

Svar: Vilken energi det ger med solen och de längre dagarna, och det är något speciellt med den här tiden innan tycker jag, älskar det! :D
Madeleines.se

Fröken Idas fina ting - en blogg om pyssel

Vi hade också glasspremiär i helgen. Härligt med vår!

Svar: Ja underbart!! :D
Madeleines.se

Michelle - mamma till Leona

Alltså dina bilder, du borde starta en fotokurs. Jag försöker lära mig varje dag men mina bilder tycker jag bara blir suddiga eller grusiga :(

Svar: Men vad du är fin! Tack!! Kanske jag ska suga på den karamellen att köra någon kurs i storstäderna framöver <3
Madeleines.se

Sofie - Mamma till 2

ååh så vackra bilder ! :)

Annonsera här »