Karlstad eller Sundsvall?

En förmiddagstur mot godisbutiken, och nej vi cyklade såklart inte med henne där bak ;)

Cykeltur

Idag rullar tåget hem med hela gänget till Oslo igen, alltid lika blandat men jag hoppas att det lossnar på arbetsmarknaden i Sverige snart så att vi slipper ha så långt till allihop. Det allra svåraste beslutet är ju Karlstad eller Sundsvall, närmare min familj och ja då även Mickes även om det fortfarande är långt, eller längre från min familj men närmare Mickes. Otroligt svårt, men vi kikar både där uppe och här nere och så får ödet avgöra tänker vi, om och vart vi flyttar och det känns så rätt just nu så jag bara hoppas att saker och ting faller på plats snart.

Tar kvällståget så håller tummarna för att barnen somnar, eller iallafall inte är helgalna, haha. Lördagar borde ju innebära lite färre resenärer inbillar vi oss och sist gick det ju hur bra som helst med två av två snarkande, så hoppas på repris där!

Kramar från oss <3

1

Små pappagrisar

Påväg hem från lekparkshäng tidigare idag, Lova gick någon hinderbana runt och runt och runt och var så stolt, glada små som har pappa här igen, ja blivande fru också för den delen, jisses så dålig jag är på att vara ifrån, men jag har nog aldrig sett Lion sådär pappig som han var igår efter att vi mött upp vid tåget och det var så himla fint att se <3

Hembygdsgård

Micke står och trampar här och vill ha med mig till butiken så jag säger bara hej på er en snabbis, hoppas att ni också har en fin långhelg såhär långt - idag har vi faktiskt en liten 13 månaders hemma kom vi ju på förut också!

1

I full fart

Halvsuddiga små busungar i full fart ute på gräset. Så glad jag är över att vi valde att stanna de här extra dagarna, fick en fotografering som skulle varit idag framflyttad så det kom ju superlägligt, har hunnit med att träffa vänner och familj som vi ser alltför sällan och Lova är verkligen i sitt esse med mormor nära och att kunna sätta fötterna rakt i gräset utanför dörren och leka, vattna blommor, laga mat med lite av vad hon hittar och bara vara.

Syskon

Igår blåste det iskallt men vi spenderade eftermiddagen i lekparken med moster, köpte glass och blev jagade av galna fåglar som ville ha Lions små majspuffar, haha, det måste sett kul ut när vi sprang där och skrek med säkert 30 fåglar över oss. Nu är det inte många timmar kvar tills pappa kommer tillbaka med tåget ikväll heller, perfekt att han gjorde kortvecka denna vecka, men innan dess ska vi iväg på dagens äventyr!

KRAM

5
Annonsera här »