Att spola tillbaka

Är det någon av er som testat en sån här liten grej? Jag har hört om den tidigare, den magiska skin rollern, men aldrig testat så nu när jag fick möjlighet i samarbete med Swiss Clinic ville jag förstås prova. Grejen med denna är alltså att den ska förnya huden, minimera rynkor, ärr, pigmentfläckar, eksem, bristningar och liknande och det är många som visat goda resultat efter användning så jag är väldigt spänd på att sätta igång!

SwissClinic

Under tonåren solade jag väldigt mycket solarium. Så onödigt och det är lätt att vara efterklok, men jag är ganska säker på att pigmentfläckarna jag har på ena sidan av pannan kommer från alla rundor under rören. Sedan har vi hakan, på hakan dyker alla småprickar upp på mig och jag har en grej för att klämma, haha, så jag klaaarar inte att hålla fingrarna i styr och har med andra ord en del småärr i det området, så det ska bli så kul att se om skin rollern minimerar dom!

Inlägget är skrivet i samarbete med Swiss Clinic och texten här under kommer från dom :)

Många lider idag av olika typer av hudproblem och speciellt kvinnor som genomgått en graviditet. Hormonerna under graviditeten påverkar huden i allra högsta grad samt extra vikt och volym under graviditet gör att huden sträcks ut och kan föra med sig bristningar och sträckningar.

Nu har Swiss Clinic lanserat en professionell hudbehandling som man utför i hemmet för att motverka och behandla just bristningar men även celluliter, ärr, rynkor, akne, eksem mm. Behandlingen består av två produkter som ska användas tillsammans för optimal effekt. Behandlingen heter Swiss Skin Renewal och består av hudrollern - Swiss Skin Roller och en anti-aging gel -Swiss Rejuvenator.

Swiss Skin Renewal fungerar så här:

Swiss Skin Roller är en microneedle therapy med 540 mikronålar i kirurgiskt stål som gör små kanaler i hudens översta lager och på så sätt startar kroppens läkprocess och produktion av ny hud.

Efter behandlingen ska du smörja in det behandlande området med Swiss Rejuvenator, en gel med det immunstärkande ämnet Beta glukan. När huden är ”öppen” absorberas upptill 300 ggr så mkt av gelén så den verkligen tränger djupt in i huden för att verka inifrån. Beta glukan gör att immunförsvaret och hudens produktion av ny hud ökar kraftigt och på så sätt bidrar till att läka huden snyggare och bättre än den var tidigare. Tillsammans är detta det perfekta verktyget föra att inifrån och utifrån behandla, stimulera och förnya huden.

Swiss Skin Roller finns i tre olika längder beroende på var på kroppen behandlingen ska utföras samt vilken typ av problem du har. Mindre roller (nållängd) i ansiktet och större på exempelvis låren för att motverka celluliter.

* Behandling/Instruktioner:

o Desinficera området som ska behandlas med hudsprit eller annan bakteriedödande vätska. Swiss Sanitizing Spray är en specialutvecklad antibakteriell spray framtagen för att rengöra och behandla alla delar av kroppen (och Swiss Skin Roller) och funkar perfekt för detta.

o Ta god tid på dig och rulla 3-4 gånger åt samma hål för att sedan byta riktning. Rulla minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

o Smörj in med Swiss Rejuvenator direkt efter behandlingen så tränger den djupt in i huden genom de mikrokanaler som skapats av rollern.

o Efter att du har använt din hudroller är det viktigt att göra rent den. Swiss Sanitizing Spray är perfekt för att döda alla bakterier och enkel att använda.

Ni som är nyfikna på att läsa mer kan göra det här, just nu är den ordentligt nedsatt, julklappstips!

1
Hanna

Åhh vad spännande att prova en sån produkt. Brukar vanligtvis vara väldigt skeptisk till sånt så ska bli kul att höra din åsikt sen. Ska du bara testa i ansiktet eller även på kroppen ex på bristningar från graviditeterna? :)

Annonsera här »