En blåsig tisdag

Har haft hemmadag med dessa två tokstollar idag. Lion har lärt sig att säga Lova på riktigt, så nu springer han runt och ropar efter henne när hon försvinner iväg någonstans. Busunge 1 och 2, känner på mig att de där kommer att hitta på mycket hyss ihop, haha.

Hemmadag

Syskonkärlek alltså, är så glad att vi har de där två som förgyller våra dagar med allt och lite till, både upp och ned.

Nej, nu ska jag återgå till sänggavelletande, har så svårt att bestämma oss för vad vi vill ha och tycker ärligt talat att de allra flesta vanliga tygstommar med lite knappar i är helt galet dyra, så tipsa gärna om ni vet några fina, tänker nog beige eller kanske trä, det är ju väldigt fint men kanske inte lika mysigt...

Hua vad det blåser ute, småläskigt tycker jag!

6
Sandra

Så söta :)

Lisa

http://www.ellos.no/ellos-home/sengegavl/308696

Vet ikke hvordan denne er, men prisen var jo mer fornuftig enn mange andre

Svar: Åh, ja men den var faktiskt fin - gillar när de har knappar eller något "extra" till sig och inte bara är ett tygstycke, och betydligt bättre pris än alla andra som ligger på över 5000 - ska kika mer på den, tack :D

Fick förresten inte något mer mail efter sist vi pratade, så vill bara dubbelkolla så att det inte är så att det kom iväg någonstans på vägen :)
Madeleines.se

Ida

Vi gjorde vår egna sänggavel, med en träskiva som vi sedan klädde in med vadderat matrial och sedan tyg, vilket vi häftade fast. Har precis klätt om den igen. När vi gjorde sänggaveln gick de ungefär på 700-800kr och dyrast då var tyget, ett mörk beige linnetyg som då passade in i vårat då lite lantliga sovrum, men när vi flyttade så blev vårat sovrum lite mer "kungligt", med blåa vägar, kristallkrona och vita möbler så då passade inte sänggaveln in riktigt så hittade jag ett gammalt sängöverkast som vi inte använder som jag kände skulle passa i vårat sovrum nu så klädde om de i de, vilket blev en "gratis" ny sänggavel och jätte fint:-) Blev även tyg över som jag ska sy ett spjälsängsskydd av, då vi får barn nr2 i januari :-)

Svar: Har klurat på det men tänker att vi inte kommer få det fint, haha, men kanske jag ska prova googla och se… tack för tipset! ^^
Madeleines.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Ni får göra en egen gavel med tyg? Det kan ju inte vara alltför svårt? :)

Ja, den där underbara syskonkärleken! När man ser dom leka tillsammans och hör det härliga skrattet, då smälter hjärtat! :)

Svar: Nej kanske det är lättare än man tror? Får googla! Och ja, syskonkärleken, bästa som finns!! :D
Madeleines.se

Denise - Ensamstående mamma till N!

fina bilder=)

Svar: Tack snälla :D
Madeleines.se

Hannah

Om du är pysslig och händig kan du göra en alldeles egen gavel. :) En norsk tjej som driver bloggen speiltvillingene har lagt ut en instruktion på hur hon gjorde sin. Pedagogisk och ser relativt enkel ut. Jag tycker att den blev jättefin. :-)

Svar: Men åh, har alltid inbillat mig att hemmagjorda ser just hemmagjorda ut och helt enkla men denna var ju jättefin! Tack för tipset, ska definitivt överväga detta - måste visa Micke… :D
Madeleines.se

Annonsera här »