En dejt med snartfyraåringen

Idag har jag haft egentid med den här lilla hoppetossan. Så gott det gör oss, hon är verkligen som en helgalen och superrolig liten bästa vän när man är på tu man hand, pratar, skojar och skrattar. Idag tittade vi in för fika hemma hos Malin och Eric i deras nya lägenhet och dessa studs gjorde hon så gott som hela vägen till t-banan sen, haha, jag hoppade nästan likadant, tack för idag!

Hoppetossan

Helt galet att det snart är 4 år sedan jag blev mamma för första gången, att vi snart har en 4-åring i huset. Året efter börjar hon skoleklubben och SOM hon längtar. Hon säger att hon fyller 6 år redan nu och att hon går i skolan oavsett vad man säger. Själv är jag är lite mer åt det andra hållet tror jag, haha, så det är tur vi har lite tid på oss att smälta det innan vi är där på riktigt. I Norge börjar man dock ett år tidigare än i Sverige så poff säger det väl så är vi där!

Vi har frågat var hon önskar sig i födelsedagspresent här om ett par månader och högst på listan står en bebis, helst en lillasyster nu då för lillebror har hon ju redan men vilket som går bra, alternativt rulleskøyter och spidermanleksaker så jag satsar på att vi går för något av det sistnämnda ^^

Ha en fin kväll!

6
Malin S

Hahah.. åh, de är ju för roliga dessa små stjärnor <3

michaela- mamma till två små ♥

det är galet att det snart är fyra år sedan. men det är också galet att det BARA är fyra år sedan. jag kan liksom inte förstå eller tänka mig in i hur livet var innan. vad var viktigt? hur var det att leva utan de här lyckopillerna som ger en flygande fjärilar i magen varje dag? det är konstigt det där med tid.. :)

kram på er ♥

cornelia

hej madeleine! jag har ganska nyss flyttat till oslo för att jobba i ca ett år, men får bara vikariejobb. vet inte om det är en long shot, men vet du några jobb/på företag som jag skulle kunna söka? tänker att du har många vänner som jobbar här som kanske behöver en oerfaren receptionist eller något :) hör av dig!
hälsningar cornelia

Gina

Är det redan fyra år sedan?! Oj oj vad tiden går, helt ofattbart! Kommer ihåg när man fick läsa om när hon kom till världen, så underbart!

Yasmine

Hon är så skrämmande lik Amelia i sättet. Amelia vill inte gå i bhg hon vil gå på skolen. Och när hon fyller år i december vill hon ha en bäbis oxå och hon ønskar sig inte prinsessebursdag, nei her er det batmanbursdag:-) hehe jag har ju føljt dig sen starten av Lova och Amelias fødsel, och lova och Amelias personligheter är skremmande lika. Jag måste le lite:-)

Erica

Det är tydligen något med 4-åringar och lillasystrar =)
Min dotter fyller också 4 i december och högst på önskelistan står en lillasyster, hon går tom. runt och säger att när hon är fyra år så ska hon få en bebis =) Förskolefröknarna sneglar misstänksamt på mig var och varannan dag.

Annonsera här »