Kusliga spökmaränger

Buuuhuuuu, dessa står redo och väntar på oss till på lördag. Jag kan inte minnas att jag firat halloween nämnvärt mer än att man gick bus eller godis som liten, men det är Lova som pratat om det och glädjer sig så, så i år blir det spökmarränger, läskig mat, pynt och hela köret!

Spökmaräng

Busenkelt att göra. Smält 3 dl strösocker i vattenbad tillsammans med 5 äggvitor, vispa ordentligt tills det blir krämig konsistens och spritsa ut på bakplåtspapper och in i ugnen på 100 grader i 1 timme. Sedan duttade jag på smält choklad som ögon. Tänker vi får ordna en ny pumpa också för vår började visst mögla där ute och såg ut som en tandlös gammal man, haha, den som var så fin innan. Och spindelnät och sånt  ska vi ha förstås, åh, det ska bli så kul!

Missa förresten inte sista dagen i boktävlingen imorgon. Vill verkligen uppmärksamma hur fint initiativ jag tycker att detta är av McDonalds och Läsrörelsen, att byta ut leksakerna mot ordentliga och riktigt fina böcker till tusentals barn att läsa igen och igen.

Godis - Halloween - Maräng - Mat - Pynt - Recept - Spökmaräng
4
Mamma Maria

vilka kusliga spöken.
Så coola bilder också med det upplysta!

Svar: Tack! Lova tyckte dessutom det var supergott (sockerkick, haha), så tummen upp! :D
Madeleines.se

Sanna

ååå herregud vilka söta !!

Svar: Haha ja visst är de, och så enkla att göra! Vi har inte ens sprits så bara gjorde hål i en plastpåse :D
Madeleines.se

Milena

Tack för tipset! Mina såg dock mer ut som bajskorvar , men jag hoppas på att dom är goda iallafall!! Haha! :D

Svar: Haha tänkte precis samma om våra, om de varit bruna hade det varit perfekta bajskorvar men det funkar ju fint det också på halloween! ^^

Ha en fin kväll!
Madeleines.se

Linda - mamma till S

Sååååå himla söta :D

Annonsera här »