En tvååring i huset

Så kom den där 2-årsdagen. Vi har hunnit med både morgonsång, frukostbricka, paketöppning, vardagsbestyr, tårtbak, favoritmat och tårtkalas med bara lilla familjen. Alltså jag älskar att man sänker krav och skuldror mer och mer ju äldre barnen, eller kanske man själv, blir.
 
 
 
 
Barnen fick laga tårtan själva och älskade det, proppade med jordgubbar och nonstop. Lova är så duktig på sånt där pyssel, något hon måste ärvt från pappas sida av släkten för här är det lite tålamod till bakning där man ska mäta och vara noggrann ^^
 
Imorgon rullar tåget 07:30 mot de värmländska skogarna. Känns som vi har minisemester trots att jag har bröllopsfotografering under helgen, det ska bli så skönt att komma hem några dagar. Längesedan nu, jul sist!
 
10

Dagen före dagen

Har känt mig så himla sentimental hela dagen, det började redan imorse när jag pussade hejdå och skymtade kronan med buss han ska få ha i barnehagen imorgon, favoriten big time och det enda han tjatar om när han sitter i vagnen. Åh, tänk att det är lillebrors andra födelsedag imorgon. Bebis blir småbarn, utan ursäkter från den här mamman som gärna kallar honom det förstnämnda, haha. Var tvungen att plocka fram hårddisken för att titta tillbaka.
 
 
 
Förstår liksom inte att det var två år sedan den här lilla klumpen kom till oss som en liten raket på nästan 4 kg?! Som man alltid säger, det känns som igår, samtidigt som det känns som att han ju varit här hela livet. Det är så häftigt. Livet.
 
Nu ska vi skruva ihop 2-årspresent och göra paket. Jag vet iallafall en som längtar tills imorgon och jag menar inte den minsta av våra två, haha. Lova frågade senast för en timme sedan när det var morgoooon. Svårsövd idag, eller det var de i och för sig båda två. De smyger in till varandra och jag jagar rätt tills jag tror att jag ska ge upp, men så plötsligt ger de efter. Småbarnsliv alltså.
 
Kram på er!
 
1

Barndomsminnen

Små sjöbodar, havslukt, kullersten och glasskiosker. Kanske är det barndomsminnen om alla somrar vi spenderat på västkusten, eller idyllen i sig, men det är något med det som ger mig sån ro inombords. Jag kan strosa i timmar. Idag fick jag dock nöja mig med en liten halvtimme innan tåget rullade hemöver igen.
 
 (vet att bildkollagen kapas i mobilvy, jobbar på det...)
 
 
Fick dessutom smaka på Varberg med sol på näsan idag. Så härligt. Och regnet höll sig borta under hela porträttfotograferingen igår. Så glad jag fick uppleva dagen tillsammans med dom, har så många fina bilder att gå igenom.
 
I skrivande stund håller jag på att föra över från MacBooken till iMacen (jag är såå applenördig, kostaterade under påsken då jag hade jobbdatorn, från marknadskoordinatorjobbet, hemma att jag nog hade hela applefamiljen under taket, haha, men det är så smidigt med samma system på allt!), passade på att pinna ut alla favoriter under tågresan förut men överföringen tar några timmar så nu ska jag ta söndagkväll med min man.
 
Nyttigt att sakna ibland tror jag, det var så mysigt att komma hem till familjen förut - hoppas att ni haft en fin helg ni också!
 
 
7
Annonsera här »