Barndomsminnen

Små sjöbodar, havslukt, kullersten och glasskiosker. Kanske är det barndomsminnen om alla somrar vi spenderat på västkusten, eller idyllen i sig, men det är något med det som ger mig sån ro inombords. Jag kan strosa i timmar. Idag fick jag dock nöja mig med en liten halvtimme innan tåget rullade hemöver igen.
 
 (vet att bildkollagen kapas i mobilvy, jobbar på det...)
 
 
Fick dessutom smaka på Varberg med sol på näsan idag. Så härligt. Och regnet höll sig borta under hela porträttfotograferingen igår. Så glad jag fick uppleva dagen tillsammans med dom, har så många fina bilder att gå igenom.
 
I skrivande stund håller jag på att föra över från MacBooken till iMacen (jag är såå applenördig, kostaterade under påsken då jag hade jobbdatorn, från marknadskoordinatorjobbet, hemma att jag nog hade hela applefamiljen under taket, haha, men det är så smidigt med samma system på allt!), passade på att pinna ut alla favoriter under tågresan förut men överföringen tar några timmar så nu ska jag ta söndagkväll med min man.
 
Nyttigt att sakna ibland tror jag, det var så mysigt att komma hem till familjen förut - hoppas att ni haft en fin helg ni också!
 
 
7
Cherie | Börja Spring

Åh älskar också appel och ångrar så att jag köpte PC när jag skaffade bärbar i samband med att jag flyttade hemifrån. Nu hoppas jag kunna investera skatteåterbäringen på en ny MacBook Air :D

Hanna Karlsson

Det låter som att du haft en härlig helg!

Julia

❤️❤️❤️

Josefine

Otroligt vackra bilder!

Gretas Gotland

Du tar så himla fina bilder!

emizas.blogg.se

så fina bidler

Sus

Jättefina bilder :)

Annonsera här »