En ny kompis

Iihh, materiell lycka för den här nörden. Jag har länge spanat på Sigma Art, från början ett 35mm som ett mer vidvinkligt alternativ till mitt Canon 50mm f/1.4, men valet föll till slut på att sälja av mitt 50mm från Canon och istället satsa på ett från Sigma. Jag är kär.

SigmaArt

Sigmas Art-serie sägs vara likvärdig Canons L-serie och jag kan inte annat än hålla med. Det är så jädra skarpt, tyst och inte minst snabbt. Bilden på Micke fick bli första testbild efter att jag satt objektivet på kameran, på full bländaröppning 1,4 - galet imponerande!

Vi har besök av barnens farmor och faster sedan igår kväll. Barnen är i extas, har hängt på lekland hela dagen medan jag jobbat, och de leker för fullt i bakgrunden fortfarande. Imorgon väntar dejt med min kära man, han vill överraska så jag vet inte vart vi ska men jag glädjer mig, ska bli så gott och välbehövligt med tid på tu man hand. Men först ska jag testa ut min nya pärla på familjefotografering under förmiddagen, tjiho!

1.4 - 50mm - Art - Sigma
7
Diana D

wow kul att kunna så mycket om kameror, bild och allt. Du är så bra på att ta bilder. Gillar dom alla. Dom går i samma ton här på bloggen. Synd att du bor i Norge va? Det är ju inte så att man kan anlita dig här då?

Ha en bra kväll och fota på nu. :)
/ http://lamadre.vimedbarn.se/tvingar-eller-far-dom-valja/

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så mysigt med date! :)

Du förresten, har du presenterat en vinnare av PDL tävlingen än? :)

Mian

Duktig u är! : )

saraemelie fotografi

Avis!!! Vill också ha :-) måste bara spara ihop lite till först.

Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Väldigt avis :-D
Mvh camilla

.sandra - mamma till Siri

Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du jämför objektiven lite i både bild och ord? Vad är det för skillnad på dem liksom. Jag har objektivet du "övergivit" och är nöjd med det, men alltid kul att kanske drömma om ett nytt ;)

Kram

Annonsera här »