En sån där helg

Jag satt och höll vår största lilla som en bebis medan hon grät efter att ha kramat av norrlandsfamiljen imorse. Det gör så ont att se henne så ledsen. Utedag från förmiddag till kväll och tankarna på annat fick bli medicin och jag tror det var av bästa sort - vilken dag vi haft!

Vårskog

Vi tog turen upp till Sognsvann och in i skogen för att komma bort från resten av Oslo som hade samma planer som oss, iskalla vindar runt tjärn men varmt och soligt på vår lilla plats. Sedan fick det bli middag och glass inne i city innan vi avslutade med lekparkshäng. Älskar såna här familjedagar på språng. Och min man, känner mig nykär efter denna helg med massa tid för oss själva. Överraskningsdejten i fredags bar av till Grilleriet, ett ganska nyöppnat ställe som fått jättebra kritik, där fick vi biff serverat på en liten grill på bordet med fantastiskt tillbehör. Mmm, bästa maten jag ätit tror jag. Rekommenderar varmt vidare, avslappnad och skön miljö.

Nu ska jag förbereda matpakker och ryggsäckar inför morgondagen. Känns som vi varit lediga hur länge som helst med påskferie och långhelg efter bara ett par dagar med barnehage men nu är det dags igen, puh, jag kommer nog aldrig vänja mig med dessa matpakker alltså!

7
Cherie | Börja Spring

Låter som ni också haft en riktigt underbar helg :) Det blev det här också med massor av utelek, lastbils åkande med morfar och mys :)

Mette

Asså, vad gör du till matpakke?! Tycker det låter sjukt dryyygt..... & bröd?! Baaah!

;P Hur tänker norrmännen eg?

Svar: Ja suuuuck, detta eviga matpakkefix, haha - jag blir tokig! :D Brukar göra med pannkakor eller lite rester om det är matpakke vänligt, och frukt och grönt och kanske någon korv eller vaddetnukanvara, småplock, står alltför länge men klarar inte tanken på att de bara ska få bröd ^^
Madeleines.se

Farmor

Så härligt ni har haft det!!❤

Hanna

Vilken mysig dag ni haft!

Amanda

De här bilderna måste vara de finaste jag någonsin sett. Herregud vad duktig du är!

Svar: Men åh så glad jag blir!! Tack snälla du <3
Madeleines.se

Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Så fina bilder :-D
Mvh Camilla

Sara

Så superfina ytterkläder på Lion och Lova, vartifrån kommer dom?

Svar: Visst är dom! Från KappAhl :)
Madeleines.se

Annonsera här »