Norrland tur och retur

När man för en gångs skull är tillfixade och utan barn i tjusiga miljöer. Och man tvingar nyblivna Mr. att ta bilder efter porträttfotografering vid ängarna. Och sin egen Mr. bara fjantar? Haha suck!
 
 
Wow vilken helg! Närmare 25 timmars resande, 16 timmars hejdundrande bröllopsfirande med fuldans in på småtimmarna och så gott som ingen sömn. Men ja, vilken helg! Är så tacksam min man har så fantastiska vänner som ju nu såklart också är mina. Fast Pelle kände jag faktiskt före Micke, det var han som introducerade oss och pratade länge om att han hade en vän som nog var något för mig och ja, han hade ju rätt tillslut, haha!
 
Tåget från Stockholm och upp var dock flera timmar försenat i fredags, och plötsligt när vi skulle gå på insåg vi att Micke bokat in oss i en sån där liggkupé istället för sovvagn. Så där låg vi och trängdes och skumpade runt. Jag började nästan gråta när vi gick på och jag kände öl och kisslukt efter folk som roat sig då de suttit fast i för många timmar, men upp kom vi iallafall och det var ju huvudsaken även fast klockan hunnit bli morgon när vi var framme.
 
Men ja, tack för att vi fick dela eran dag!
 
4

Full fart

Har ni missat mitt namnbyte på Instagram? Numer heter jag kort och gott @madeleineenglund, planen är att så småningom baka ihop mina två konton och fokusera helt på det ena. Ja, alltså detta och därav namnbyte, haha.
 
 
Har ni haft en fin vecka? Sämsta bloggerskan i stan här men jag försöker att inte få dåligt samvete. Önskar ju titta in iallafall en gång per dag, men ibland räcker helt enkelt inte tiden till och just nu är det så mycket både fysiskt och psykiskt. Jag är bra på att hålla bollar i luften rent praktiskt men fightas med tusen tankar just nu som snurrar åt olika håll och hoppas allt faller på plats snart :)
 
Så, årets stora bröllopshelg närmar sig. Micke är bestman och jag har lovat fota mellan varven. Tåget går inte förrän under eftermiddagen imorgon och sedan tar de ju 10 timmar upp till Sundsvall, och samma resa på söndagen men det är det värt, såklart. Men gissa vem som kom hem med feber idag och har sovit hela eftermiddagen? Lova. Så himla typiskt. Mormor och extramorfar kommer iallafall imorgon så hoppas att hon är mer pigg och kry då.
 
Ska packa och fixa här nu, hej på er!
 
5

En liten Elsa

Egentligen tror jag att den största frostperioden är förbi, men utklädning är fortfarande en stor favorit och där såklart med elsautstyrsel i topp. Perfekt att få fläta bort allt hår innan bad också, för håruppsättning vanligtvis är däremot INTE någon stor favorit hos denna damen, haha.
 
 
Så stor och så liten med så många frågor och tankar. Nu räknar vi ner tills mormor och extramorfar kommer i helgen och jag tjuvkikar på framtida boenden med ett öga och drömmer. Har haft eftermigränfeeling hela dagen så det slog verkligen till hårt igår. Och måndag på det. Ska se om vi kan slänga ihop en fruktsallad till senaste avsnittet av Suits ikväll.
 
Visst vet ni att hjärtat här nedanför kan tryckas på för att visa att ni uppskattar inläggen, även om ni inte alltid har tid att lämna en kommentar? Jag tror att instagram tagit över mycket av de där små ordbytena nu som man hade på bloggar förr, så hjärtat är ju perfekt för att ändå säga hej på något vis :)
 
 
13
Annonsera här »