En liten Elsa

Egentligen tror jag att den största frostperioden är förbi, men utklädning är fortfarande en stor favorit och där såklart med elsautstyrsel i topp. Perfekt att få fläta bort allt hår innan bad också, för håruppsättning vanligtvis är däremot INTE någon stor favorit hos denna damen, haha.
 
 
Så stor och så liten med så många frågor och tankar. Nu räknar vi ner tills mormor och extramorfar kommer i helgen och jag tjuvkikar på framtida boenden med ett öga och drömmer. Har haft eftermigränfeeling hela dagen så det slog verkligen till hårt igår. Och måndag på det. Ska se om vi kan slänga ihop en fruktsallad till senaste avsnittet av Suits ikväll.
 
Visst vet ni att hjärtat här nedanför kan tryckas på för att visa att ni uppskattar inläggen, även om ni inte alltid har tid att lämna en kommentar? Jag tror att instagram tagit över mycket av de där små ordbytena nu som man hade på bloggar förr, så hjärtat är ju perfekt för att ändå säga hej på något vis :)
 
 
13
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

Svar: 🌸
Madeleines.se

Johanna

Jättefint ju, nästan så jag vill prova det på mig själv! :)

Linnea

Älskar när praktiska saker blir så himla fina!! :)

Else-Britt

så himla fin

Me & my wheelchair

Så gulligt!

Hanna

Så fint ju!

christin

Så jättefint det blev!

Felicia

Vilken söt liten Elsa. Älskar bilderna också och kommentarer går fortfarande hem även om instagram tar över :P

Malin

Hej! Jag slutade röka tack vare ecigg, har fått en underbar hy och är evigt tacksam! Ni som funderar på att sluta röka ska kolla in sidan det är värt ett försök! Köpte mitt Kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni lär inte ångra er! Kram :)

yasmine mamma till dennis och angelina

fint med fläta

Anonym

Sött!! ;) hoppas de är bättre med migränen

Lola ❤

Så fint :D

ullie

alltid gulligt me flätor

Annonsera här »