Full fart

Har ni missat mitt namnbyte på Instagram? Numer heter jag kort och gott @madeleineenglund, planen är att så småningom baka ihop mina två konton och fokusera helt på det ena. Ja, alltså detta och därav namnbyte, haha.
 
 
Har ni haft en fin vecka? Sämsta bloggerskan i stan här men jag försöker att inte få dåligt samvete. Önskar ju titta in iallafall en gång per dag, men ibland räcker helt enkelt inte tiden till och just nu är det så mycket både fysiskt och psykiskt. Jag är bra på att hålla bollar i luften rent praktiskt men fightas med tusen tankar just nu som snurrar åt olika håll och hoppas allt faller på plats snart :)
 
Så, årets stora bröllopshelg närmar sig. Micke är bestman och jag har lovat fota mellan varven. Tåget går inte förrän under eftermiddagen imorgon och sedan tar de ju 10 timmar upp till Sundsvall, och samma resa på söndagen men det är det värt, såklart. Men gissa vem som kom hem med feber idag och har sovit hela eftermiddagen? Lova. Så himla typiskt. Mormor och extramorfar kommer iallafall imorgon så hoppas att hon är mer pigg och kry då.
 
Ska packa och fixa här nu, hej på er!
 
5
Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Hur gör du dessa fina kollage? Ser alltid så fint ut tillsammans med ett inlägg =)

Svar: Jag lägger bilderna brevid varandra i Photoshop bara :D Kram och tack!
Madeleines.se

Diana (La Madre)

ha ha inte alls sämsta bloggaren men är det sommar, har man barn så kanske man inte alltid prioriterar bloggen. Speciellt om det bara en hobby. Stor kram och jag tittar in när du tittar in. :D ;)

Ha en fin helg

Mitt USA

Ha inte dåligt samvete, kvalité framför kvantitet:) Tycker du har en jättefin blogg (är också utlandssvensk, fast i USA)

Erica -Stugan på fjället

hellre kvalité än kvantitet, tycker jag ang bloginlägg...

Louise

Vilka härliga bilder!! :) Man ska aldrig ha dåligt samvete för att man inte bloggar, man måste ju hinna leva också! :)

Annonsera här »