I pulkabacken

Här har vi hängt med vårt gäng idag. Underbart med lite snö äntligen. Vi klämmer in en dejt imorgon också och vägrar säga hejdå så måste boka in tur för dom upp eller för oss ned så vi har att se fram emot.
 
 
Har ni haft härliga juldagar? Vi landade hemma igen igår efter weekend i värmland. Sådär 10 kilo tyngre efter all julmat och massa tid med familjen. Mickes föräldrar bilar ned med lastbil imorgon och då är det bara att börja ladda och städa och förbereda sig på flytt över landsgränsen. Galen känsla. Blir visst nyårsafton i flyttkaos för oss men vad gör det? Ska bli så skönt att komma på plats och börja fixa!
 
Nu har jag fått ett lass bilar i knät så antar jag får ta hinten, haha.
 
5

Hemmajul

Driving home for christmas, har snurrat i mitt huvud hela eftermiddagen. Ska bli så mysigt med långweekend tillsammans med familjen i värmländska skogarna!
 
 
Jag sitter här alldeles ensam för första gången någonsin tror jag? Det här med att vara borta från familjen är liksom inte helt min grej, men de gånger vi varit ifrån varandra är det jag som varit i farten, så detta är nytt men egentligen lite skönt, haha. De rullade med tåget i förmiddags och jag kommer efter imorgon, så jag har dukat upp med Ben & Jerrys och har jobbat undan lite här, packar det sista nu med TVn som sällskap.
 
Ska ni iväg i jul? Vi kör ganska snabb visit hemma då vi ska packa det allra sista i hemmet för att rulla upp mot norrland med pick och pack nästa vecka, men stannar veckan ut iallafall och tänk vilken lyx för oss sen efter flytt att bara ha en familj att resa till under långledigheter? Kanske till och med fira jul med alla hemma då vi äntligen har stort nog? Hurra!
 
4

Friday Off

Hektisk höst och förjulstid börjar gå mot sitt slut och idag kör jag fredag helt ledig med man och barn. Hurra, så efterlängtat!
 
 
Våra små citykids, tror jag kommer att sakna vår bydel, som det heter på norska, då flyttlasset går uppåt - nu när den äntligen börjar bli färdig efter allt byggande senaste åren. Men, att ha skogen ett stenkast från huset känns som drömmen med små barn och jag har blivit hemnetberoende och spanar minst ett par gånger varje dag, haha!
 
Himla dubbelt allting just nu, sa hejdå till världens bästa pedagoger i barnehagen i förrgår och grät när jag gick igenom alla minnen de fått med sig hem, som både stora och små snickrat ihop. Och vännerna jag inser vi inte hinner träffa så många gånger till, bästa bästa bästa vännerna som är som vår familj. Samtidigt ska det bli skönt att slå sig till ro, spännande att starta allt det nya och komma närmare familj och vänner där uppe. Och jag ska få fortsätta jobba med mina kära kollegor här nere vilket gör mig SÅ glad! Men ja, superdubbelt!
 
Nu ska vi packa ett par flyttlådor, igår fick vi 5-åring i hus på riktigt och var ute och åt hela lilla familjen, mysigt <3
 
2
Annonsera här »