Friday Off

Hektisk höst och förjulstid börjar gå mot sitt slut och idag kör jag fredag helt ledig med man och barn. Hurra, så efterlängtat!
 
 
Våra små citykids, tror jag kommer att sakna vår bydel, som det heter på norska, då flyttlasset går uppåt - nu när den äntligen börjar bli färdig efter allt byggande senaste åren. Men, att ha skogen ett stenkast från huset känns som drömmen med små barn och jag har blivit hemnetberoende och spanar minst ett par gånger varje dag, haha!
 
Himla dubbelt allting just nu, sa hejdå till världens bästa pedagoger i barnehagen i förrgår och grät när jag gick igenom alla minnen de fått med sig hem, som både stora och små snickrat ihop. Och vännerna jag inser vi inte hinner träffa så många gånger till, bästa bästa bästa vännerna som är som vår familj. Samtidigt ska det bli skönt att slå sig till ro, spännande att starta allt det nya och komma närmare familj och vänner där uppe. Och jag ska få fortsätta jobba med mina kära kollegor här nere vilket gör mig SÅ glad! Men ja, superdubbelt!
 
Nu ska vi packa ett par flyttlådor, igår fick vi 5-åring i hus på riktigt och var ute och åt hela lilla familjen, mysigt <3
 
2
Diana

Det känns som att alla flyttar. Men det är en rolig grej att göra, börja om från början med saker och ting, få inreda allt och så. Samtidigt som det är jobbigt att lämna det man haft. Det kommer nog att gå kanonbra för er. Bästa är att ni flyttar tillsammans i alla fall. ;)

Bilderna ser underbara ut, jättefina. <3

Malin S

Trevlig helg nu, mitt bland alla flyttlådor!!

Annonsera här »