Första dejten

Så gör vi fredagsglädjeskutt igen. Denna vecka har Lova haft sin första egna playdate då hon var med en kompis hem efter barnehagen. Alltså, den där lilla bebisen har blivit så stoooor. Nypasigiarmenstor. Ibland slås jag av det när hon sitter och ser på mig, alla tankar som nästan snurrar runt henne och blicken är liksom, stor? Det är häftigt, och lite jobbigt, haha!

Kidsa

Vi har haft några hektiska dagar här hemma. Vanligtvis kör jag ju ena jobbet måndag till onsdag och eget företag torsdag till söndag, men igår blev det kontorsdag för att göra färdigt ett gäng broschyrer jag pillar med inför ett möte till veckan och idag har jag varit ute hos en av våra kunder för att ta bilder och sedan redigerat. Och så eget företag med redigering om kvällarna. Men nu så, hej helg, tjiho!

Solen har tittat fram så jag ska passa på att snöra på mig skorna för att hämta hem de små. Har äntligen fått tillbaka träningslusten som varit som bortblåst hela vintern och längtar efter att de ska sopa bort allt grus så att jag kan ge mig iväg på löpturer med musik i öronen, och ja, några fler plusgrader gärna hälsar hon som bara tränar när det är fint väder, haha.

Kram på er!

3

Vårkänslor

Lilla madame här hemma har visst skjutit iväg storleksmässigt senaste tiden. Stövlarna vi köpte i somras var 3 nummer små och regnkläderna slutade någonstans på ankeln, haha. Fick en påminnelse på att det var för smått i fredags så nu har vi uppdaterat,  lilaprickiga regnkläder med gula stövlar till fick det bli, så sött.

Bisgaard

Har spanat på dessa från Bisgaard länge, gult er kult som man säger här och de är ju så fina med läderdetaljerna. Plus det viktigaste såklart, så skön sula, något jag tycker de flesta gummistöveltillverkare ofta missar!

Helgen, vilken helg! Jag smet iväg på en hemmahosfotografering på lördagsförmiddagen, det är något helt speciellt med att få följa en familj och mötas flera gånger. Dels binder jag såna band till alla jag fotar och det är så himla fint att få se de där som legat inne i magen eller som vuxit vad som känns som flera meter på kort tid, sedan är det såklart en häftig bekräftelse på att de verkligen gillar det man gör. Runt lunch sprack dessutom vädret upp och sedan dess har det hållit i sig. Plusgrader, torra gator, fågelkvitter och strålande sooool. Vi plockade faktiskt upp Lovas cykel idag. Hej vårkänslor. Sedan har det cyklats till barnkalas och vi körde pajmiddag här hemma under eftermiddagen. Ja, en fin helg, har ni haft det bra?

Bisgaard - Bästa stövlarna - Gula - Gummistövlar
3

En gammal goding

Insåg när jag tänkte hämta upp en gammal goding à la fredagsmix från Instagram att jag blivit slarvig med uppdateringarna. Tråkigt. Perfekta sättet att spara de där vardagsbilderna som lätt glöms bort annars, tycker jag. Madeleines.se heter jag där för er nya läsare som missat.

Insta

Fast när vi var på bio förra helgen upptäckte jag när jag tittade mig runt att snapchat visst tagit över hos generation yngre som alla (ja inklusive mig själv alltså, haha) ville föreviga daten med Mr. Grey.

Så, status fredagkväll. Pyjamas och håret uppe i en knut på huvudet. Älskar det. Ost, kex och druvor väntar på mig så jag ville mest önska er en fin helg - och trevlig kväll, såklart!

1
Annonsera här »