Vårkänslor

Lilla madame här hemma har visst skjutit iväg storleksmässigt senaste tiden. Stövlarna vi köpte i somras var 3 nummer små och regnkläderna slutade någonstans på ankeln, haha. Fick en påminnelse på att det var för smått i fredags så nu har vi uppdaterat,  lilaprickiga regnkläder med gula stövlar till fick det bli, så sött.

Bisgaard

Har spanat på dessa från Bisgaard länge, gult er kult som man säger här och de är ju så fina med läderdetaljerna. Plus det viktigaste såklart, så skön sula, något jag tycker de flesta gummistöveltillverkare ofta missar!

Helgen, vilken helg! Jag smet iväg på en hemmahosfotografering på lördagsförmiddagen, det är något helt speciellt med att få följa en familj och mötas flera gånger. Dels binder jag såna band till alla jag fotar och det är så himla fint att få se de där som legat inne i magen eller som vuxit vad som känns som flera meter på kort tid, sedan är det såklart en häftig bekräftelse på att de verkligen gillar det man gör. Runt lunch sprack dessutom vädret upp och sedan dess har det hållit i sig. Plusgrader, torra gator, fågelkvitter och strålande sooool. Vi plockade faktiskt upp Lovas cykel idag. Hej vårkänslor. Sedan har det cyklats till barnkalas och vi körde pajmiddag här hemma under eftermiddagen. Ja, en fin helg, har ni haft det bra?

Bisgaard - Bästa stövlarna - Gula - Gummistövlar
3
Diana K. DeMarkey

Vilken härlig grej att få ta del av, att få vara med om och att få vara den som förevigar andras liv och historier, det är ju helt otroligt vackert.

Hoppas du fick en fin söndag.
Trevlig kväll och önskar dig en fin ny vecka.

Svar: Ja det är så häftigt!! <3

Kram och detsamma
Madeleines.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Ja, dom växer som ogräs dom små ;D

Svar: Jaaa, ibland känns det som att de vuxit en dm bara över en natt!! :)
Madeleines.se

Lilla jag

Alltså, dom där stövlarna är inte dumma. Hade gärna haft ett par likadana själv!

Svar: Visst är dom fina!! Skulle gärna matchat hela familjen, haha!
Madeleines.se

Annonsera här »