En frågvis fröken

Dessa frågvisa små 4-åringar alltså, undrar hur många gånger per dag man får svara på vart saker och ting kommer ifrån och hur ditten eller datten fungerar? Just nu är vi inne på matkategorin, tror jag, ost kommer från ko och så vidare, men vi kommer definitivt aldrig att glömma den där första gången hon frågade om hur man gör bebisar, haha, fantastisk teori!

LovaAkerBrygge

Har ni haft en fin lördag? Vi kör superlugn kureringshelg, barnen springer i skrivande stund runt i sina spidermanpysjar och väntar på läsning. Lion har blivit såpass stor att han orkar ligga med i stora sängen och lyssna på långa böcker nu, för det mesta iallafall även om det är en del klättrande och bakabakalitenkaka på mammas mjuka mage också. Han var så söt förut, plötsligt när vi satt i soffan så kikade han fram bakom Lova, tittade på mig och sa "mommo er ikke her" och man kunde riktigt se hur han funderade.

Nej, nu ska de små vildingarna nattas och jag ska kurera med honungsté, imorgon har jag fotografering med ett par vars bröllop jag ska föreviga i vår också - glädjer mig!

4

För de viktiga dagarna

Ny kalender från Granit, väldigt behövligt för att få nedskrivet alla datum för inbokade fotograferingar under 2015, och andra speciella tillfällen såklart, bröllopsdagar och sådär - tänk att vi ska fira sånt nu? Vi börjar verkligen bli vuxna alltså, haha. Fast jag blir som 10 år igen när jag får en kalender i handen och bara måste notera födelsedagar och allt vad det är trots att det ligger memorerat uppe i huvudet redan.

CalendarGranit

Vi fick verkligen vabruari tidigt och rakt i knät i år. Denna vecka har vi bockat av ögoninflammation, feber och förkylning. Puh. Tur vi går mot ljusare och friskare tider, märker det så tydligt på eftermiddagarna nu - att solen är uppe längre och längre för varje dag som går, tjiho!

Jag har storslagna planer på G så hoppas att ni inte gett upp hoppet helt här än trots glesa uppdateringar en period!

Önskar er en fin fredag : )

4

Hello Colours

Jag fick en sneak peak på POMPdeLUX SS15 kollektionen innan helgen, storfavoriten i den här familjen och det är ingen tvekan om att denna kollektion ser minst lika fin ut som de tidigare. De har fokus på härliga färger och ljuva pasteller så namnet är passande nog Hello Colours, precis vad vi behöver efter en lång och mörk vinter, ser fram emot att se resten!

POMPdeLUXSS15

Stor måndagsgäsp idag. Sov med två virvelvindar i sängen inatt, varav den ena med över 40 graders feber så tror kanske jag lyckades skrapa ihop en timme eller två totalt där nere vid fotändan sovandes på min egen arm, haha. Ska ta tidig kväll här strax men först måste jag packa kameraväskan för imorgon ska jag ta bilder på mina kära kollegor.

Ha en fin kväll <3

4
Annonsera här »