För de viktiga dagarna

Ny kalender från Granit, väldigt behövligt för att få nedskrivet alla datum för inbokade fotograferingar under 2015, och andra speciella tillfällen såklart, bröllopsdagar och sådär - tänk att vi ska fira sånt nu? Vi börjar verkligen bli vuxna alltså, haha. Fast jag blir som 10 år igen när jag får en kalender i handen och bara måste notera födelsedagar och allt vad det är trots att det ligger memorerat uppe i huvudet redan.

CalendarGranit

Vi fick verkligen vabruari tidigt och rakt i knät i år. Denna vecka har vi bockat av ögoninflammation, feber och förkylning. Puh. Tur vi går mot ljusare och friskare tider, märker det så tydligt på eftermiddagarna nu - att solen är uppe längre och längre för varje dag som går, tjiho!

Jag har storslagna planer på G så hoppas att ni inte gett upp hoppet helt här än trots glesa uppdateringar en period!

Önskar er en fin fredag : )

4
Tvåbarnsmor

Nej, jag ger inte upp! :) men hoppas på lite mer liv i bloggen! :) saknar att läsa mer om er och se dina fina foton. Trevlig helg till er!

Svar: Så fint att höra, tack! <3

Kramar
Madeleines.se

Life of Johanna

Just nu har jag en tävling på bloggen där du och en bloggvän kan vinna pris. Det är enkelt och vara med. Kika gärna in! Ber om ursäkt om du inte gillar denna form av kommentarer, men du får tänka du iaf fick ett extra besök till din blogg idag! :)

Erika

Haha jag är likadan när det kommer till kalendrar :) Jag färglägger och skriver in viktiga dagar. Årets är faktiskt en träningskalender som jag fyller i när jag har tränat. Man blir lite mer pepp då, hihi. Längtar med efter fler inlägg. Kram och trevlig helg!

Svar: Men så smart! Det ska jag ta efter tror jag, tack för tipset :D

Kram och trevlig kväll!
Madeleines.se

Lina

Hihi va kul, jag är precis likadan med almanackan - trots att jag kan allas födelsedagar utantill (och inte heller glömmer bort dem) så måste de såklart skrivas upp ;)

Kul att ni firar bröllopsdag samma dag som min syster fyller år :)

Svar: Nej och det mest knäppa är ju att jag bara noterar de jag kan, inte de man inte kan som ju är de som man egentligen borde notera? Haha :D
Madeleines.se

Annonsera här »