Hello Colours

Jag fick en sneak peak på POMPdeLUX SS15 kollektionen innan helgen, storfavoriten i den här familjen och det är ingen tvekan om att denna kollektion ser minst lika fin ut som de tidigare. De har fokus på härliga färger och ljuva pasteller så namnet är passande nog Hello Colours, precis vad vi behöver efter en lång och mörk vinter, ser fram emot att se resten!

POMPdeLUXSS15

Stor måndagsgäsp idag. Sov med två virvelvindar i sängen inatt, varav den ena med över 40 graders feber så tror kanske jag lyckades skrapa ihop en timme eller två totalt där nere vid fotändan sovandes på min egen arm, haha. Ska ta tidig kväll här strax men först måste jag packa kameraväskan för imorgon ska jag ta bilder på mina kära kollegor.

Ha en fin kväll <3

4
Småstadsfrun

JAA det behövs verkligen färg nu. Ljuvligt!!

Svar: Men eller hur, otroligt efterlängtat! :D
Madeleines.se

Hanna

Skönt att höra att det är fler som har de begränsat med sömn under denna ljuva småbarnstid! Tänk om man hade sovit så här lite innan man hade barn? Då hade jag nog inte ens orkat ta mig ur sängen på morgonen! Lustigt det där, vad man får engeri ifrån ibland!

Svar: Säger detsamma, är helt fascinerad - både över hur man själv klarar det men också de små? Det är nästan det mest häftiga, de bara maler på som om de hade all energi i världen trots noll sömn? My good ^^
Madeleines.se

Nilla

Här har vi också en febrig propeller som höll oss alla tre vakna 03-05 och så har det varit senaste tre nätterna!

Har aldrig spanat in PdL, gör de skorna också? Blev såld på den nedersta outfiten :)

Hur har ni btw haft det med vagnar sedan ni fick syskon? Syskonvagn/ enkelvagn med ståbräda/extra sulky då hela familjen ska ut på tur? Vi väntar en till i sommar och det kommer att vara 2 år emellan dem...

Svar: Visst var det fint!! Jag förälskade mig i översta skorna på lilla killen men tror tyvärr inte att det är deras, kan dock se om jag kan luska fram vart de är ifrån :)

Vi hade en syskonvagn till att börja med, det var en sån man kunde göra om till enkelvagn men det slutade bara med att vi aldrig hade med extra sitsen så vi tyckte det var enklare att köra vanlig vagn + ståbräda som alltid satt på som vi bara flippade upp eller ned och ibland hade vi vagn till Lova också när vi var båda två - vi har 2 år och 5 mån emellan men det är ju så individuellt vad som funkar :D

Kramar
Madeleines.se

Lotte

Vilka fina kläder :-) Vad har du för objektiv och vilken kamera? Jag köpte ett fast objektiv nu och börjar få kläm på endel kort. Svårt att få bra bilder dock, om jag inte använder stativet ;-)
http://lotte4.blogspot.se

Svar: Ett fast 50mm? De är super då du kan få snabb slutartid även vid sämre ljusförhållanden och på så vis slippa suddiga bilder :D Jag har en 5D mark II och ett 50mm f/1,4 på allt som oftast :)
Madeleines.se

Annonsera här »