Ett par dagar på Kolmården

Vilka dagar vi haft. Igår morse rullade bilen ned mot Kolmården tillsammans med min storebror och barnens kusin. Duggregn övergick i ösregn men väl framme vi packade upp barn och vagn och knatade iväg, redan genomblöta, för att köpa biljetter och regnponchos. Det sprack upp en sväng men sedan var det bara helt galet, haha vilket oväder, så vi begav oss mot hotellet efter några timmars traskande och höll tummarna för bättre väder idag. Himla glad vi fick som vi ville.
 
 
Vi hann bocka av både bamse- och delfinshow, och safarituren som ju var avstängd på grund av åskan igår, lite mer spaning hos djuren och så några rundor i karusellerna. Jag har inte varit där sedan jag var liten, det ligger ju åt lite fel håll för oss som mest åker inåt och uppåt i landet från Oslo sett, men tacksam vi fick denna miniresa i slutet av semsetsern - barnen älskade det och speciellt bamses värd som hade nyöppning i år. Inte så stort så idag var det långa köer, men otroligt mysigt uppbyggt!
 
Vi rullade in här hemma igen för några timmar sedan. Barnen sover och jag ska gå nog gå upp och göra sällskap. Så trött.
 
6

Två veckor.

Så har vi sagt tack till Sundsvall för denna sommar. Alltid lika vemodigt. Men så himla fina 2 veckor vi haft, både som familj och som par. Utflykter, tid med familj och vänner, dejter på tu man hand. Som sagt, somrar där uppe är oslagbara!
 
 
Lite från senaste veckornas uppdateringar @madeleines.se
 
8 timmars resdag nedåt i landet igår och nu har vi landat hemma i värmland igen där vi ska spendera sista semesterveckan. Barnen har hamnat i semestermodus och sover gärna till 8. Det märks vi börjar få två lite större, jämfört med förra sommaren då Lion gärna gick upp typ mittinatten och sa god morgon mellan 4 och 5, helgalet.
 
Ska ordna frukost här nu och sedan göra planer för dagen, hej på er!
 
8

Björnstigen

Gårdagens utflykt bar av mot södra berget och björnstigen. Som en hinderbana i skogen. Undrar just vem som var mest etutiastisk? Haha, men Lova var galet imponerande och tog täten och även om Lion egentligen var för liten så kom vi oss igenom alla fyra.
 
 
Många som kör sista semesterveckan nu? Vi har en kvar och ska rulla vidare imorgon förmiddag. Första stop värmland och senare i veckan ner mot kolmården en sväng. Tror att barnen kommer älska det.
 
Jag som intalt mig själv att jag skulle komma igång ordentligt med träningen under semestern glömde träningskläder, sa jag skulle köpa nya här men vips så har veckorna visst rullat på. Fick låna ett par tights av Malin när vi var på Boda Borg förra helgen, åtelämning på dejt i eftermiddag, så nu tänker jag banne mig utnyttja det och ge mig ut en sväng på grusvägarna här!
 
Ha en fin lördag <3
 
Björnstigen, Södra Berget, Sundsvall
1
Annonsera här »