Den lilla huliganen

Alltså den här lilla huliganen, först tre turer uppe på mammas skrivbord med blöjrumpan i vädert för att hamna i full fokus, sedan ner i min väska, rotandes efter läppstift som bara älskar att  äta upp och fram med mina glasögon. Och så upp på köksbordet med rosa tänder för att showa. Puh, jag som trodde vi fått en av varje, haha, han börjar bli så lik sin storasyster!

Spexaren

Och som han börjat prata, så himla kul att verkligen kunna ha ordentliga konversationer nu, lilleprutt, två år om bara några veckor!

Jag har hemmakontor i dagarna två innan jag får långledigt tillsammans med resten av gänget. Bildredigering i marknadskoordinatorjobbet är det som står på agendan men jag insåg idag att jag får dela lite på det och passa på när de andra är på äventyr eller sover, haha, är strax färdig för kvällen här nu och ska ta med täcket och bädda ner mig på soffan - hoppas att ni har en fin påskvecka : )

3

En lång page

Äntligen vågade jag kapa på riktigt, så jag säger hej påskferie med lite kortare hår och bara älskar det. Råkade ju klippa mig under graviditeten med Lova, eller ja råkade och råkade men ja, ångrade mig iallafall såå mycket, haha, så har inte riktigt velat ta ordentligt på längden sedan dess men nu så, vårfräscht!

Långpage

Byxorna hittar ni hos Vero Moda, skönaste jag haft på mig någon gång!

Har legat i dubbelsängen och sjungit för en omplåstrad lilleman senaste timmen i hopp om att få honom att blunda en, men han har länge varit svår att söva på dagen så nu ger vi upp och ger oss ut i solen. Oslo har finbesök av min kära vän Jenny denna helg, så ikväll ska denna mamman ut och prata strunt t och äta tapas - glädjer mig!

4

Pyntdags

Jag vet en liten tjej som kommer att bli överlycklig när hon kommer hem och får syn på både påskris och ägg, för som hon tjatat senaste veckan. Jag bytte snören på de färgade äggen och satte på hampasnöre vi hade kvar efter bröllopsfixet, blev mycket bättre än med de vita sidenbanden som var på från början - tips på enkel pimpning!

Påskris

Alltså vi var på påskfrukost nr 2 imorse, hos Lova (gillar att de delat på det i år så vi kunde vara med båda, annars måste vi alltid byta på), och gissa vem som tog upp stora vattenkannan för att hälla i vatten åt barnen men spiller ut den över heeela bordet inklusive dess frukostgäster? Inte var det barnen iallafall, haha så typiskt mig, klantigast i stan!

Ska klampa mig tillbaka över snöslasket här nu, igår fick jag helt enkelt ge upp påväg hem, lämna vagnen i barnehagen och slänga upp Lion på axlarna. Helt omöjligt att ta sig fram, snökaos delux i Oslo, men nu tror jag det börjat smälta undan en del så gummistövlar på och dagens träningspass med vagnen i backarna ska vi nog få till tror jag ;)

5
Annonsera här »