Pyntdags

Jag vet en liten tjej som kommer att bli överlycklig när hon kommer hem och får syn på både påskris och ägg, för som hon tjatat senaste veckan. Jag bytte snören på de färgade äggen och satte på hampasnöre vi hade kvar efter bröllopsfixet, blev mycket bättre än med de vita sidenbanden som var på från början - tips på enkel pimpning!

Påskris

Alltså vi var på påskfrukost nr 2 imorse, hos Lova (gillar att de delat på det i år så vi kunde vara med båda, annars måste vi alltid byta på), och gissa vem som tog upp stora vattenkannan för att hälla i vatten åt barnen men spiller ut den över heeela bordet inklusive dess frukostgäster? Inte var det barnen iallafall, haha så typiskt mig, klantigast i stan!

Ska klampa mig tillbaka över snöslasket här nu, igår fick jag helt enkelt ge upp påväg hem, lämna vagnen i barnehagen och slänga upp Lion på axlarna. Helt omöjligt att ta sig fram, snökaos delux i Oslo, men nu tror jag det börjat smälta undan en del så gummistövlar på och dagens träningspass med vagnen i backarna ska vi nog få till tror jag ;)

5
Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

så fina ägg

Diana D

wow vad fint, himla vackra bilder och bra tips. Dina bilder är alltid så härliga. Längtar redan till påsken! :)

Trebarnsmamman Liselotte

Haha, ja det är inte alltid lätt av vara hjälpsam =)

Ja, måste dom göra så himla god glass hela tiden med? Jag har ju inte smakat så jättemycket smaker men vill ju testa många fler. Favoriten är ju helt klart cockie dough =)

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Men åh vilka underbara ägg. Vart hittar du dom?

Lina

Men vilka söta påskägg! Var har du hittat dem mån tro? :)

Annonsera här »