Som meditation

Sådär töntmatchig mor- och dotter nere i city. Och det bästa är ju att jag inte insåg det förrän vi kom ut. Gammelrosa tröjor och mörka jeans, haha, antar att jag var in the mood.
 
 
Så var mormor avvinkad igen. Vi följde med till tåget och det gör Lova gott att få vara ute och hitta på massa efter att vi sagt hejdå till familjen. Och att ha ett nytt datum att kunna räkna ner till. Plockade fram kalendern ikväll, pekade och vände blad vecka för vecka medan hon räknade. Så stor men ändå så liten, så mycket känslor och tankar i en sån liten kropp. 
 
 
Jag var ute och sprang sent i eftermiddags, totalt tomatröd och helslut efter 4km, haha, det känns så långt bort att jag sprang 1 mil förra sommaren. Men nu är jag igång sedan någon vecka iallafall, så nu kan det bara gå uppåt!
 
Löpning är lite som medination för mig har jag insett, eller raka motsatsen kanske, men just det där att sluta tänka, fokusera på andning - perfekt för en sån som mig, och inte minst att få rörelse i axlar och nacke, tror faktiskt aldrig att jag haft så lite ont som förra sommaren, så minst två turer i veckan är planen nu.
 
Har ni haft en fin helg? Nu sägs sommaren komma, jippi!
 
 
2

Hello Friday

Här kommer fredagsmixen från min privata Instagram! Eller ja, privat och privat är den ju inte, haha, men den med vardagsbilderna. Är himla sugen på att slå ihop mina två kanaler, denna och den andra, för fotografering - vad tänker ni?
 
 
Hej fredaaaag. Vi blir bortskämda med sol idag och i eftermiddag rullar mormorn in på busstationen för att stanna över helgen. Lova kom hem med en stor bunt teckningar igår, som hon hade målat med prinsessor och hjärtan och pussmunnar och jagvetinteallt, för att ge till mormor idag. Älskade unge, må du alltid våga visa känslor oavsett åt vilket håll dom går!
 
Ser ni vad Lion blivit lik Micke? Skrattade när jag såg mittenbilden. Nu blir det en tur till posten innan jag promenerar bort till barnehagen och vi tar helg allihop. Tjiho!
 
 
2

Den där ovissheten

Motljus på sitt allra bästa.
 
 
Kikar in mellan bröllops- och porträttredigering för att säga hej på er. Galet hektisk period just nu, flera fotograferingar i veckan, mitt andra jobb och vardagspussel med ett önske om att barnen inte ska ha så långa dagar. Försöker att släppa press och tror att det börjar bli bättre? Det är det vikigaste!
 
Vi pratade om att stanna upp och se vad man har här och NU på jobbet idag och jag känner mig otroligt tacksam över vart vi står i livet. Flera vägskäl och stora steg att ta inför framtiden, men jag känner att det är lite det som är tjusningen också, drömmarna och ovissheten, längtan, och att just precis nu är så fint precis som det är.
 
3
Annonsera här »