Att älska det man gör

Vad jag pysslar med ikväll, och de flesta andra kvällarna i veckan när de små lagt sig. Redigering. Men jag älskar det. Här är en liten tjuvtitt på kvällens tjusiga bröllopspar.
 
 
Känner mig så himla tacksam över att få jobba med det här, stolt och liksom... tillfredställd? Jag har verkligen hittat rätt, mixen av detta och web, fotografering och grafisk design jag gör mycket av i mitt andra jobb, det är så kul. Njuter av att surfa på den här vågen även om det såklart är hektiskt ibland också, småbarnsliv och dubbelt jobb, men detta är ingenting jag alls tar för givet. Jag har suttit i flera år som telefonförsäljare och det är långt ifrån det roligaste jag gjort, även om jag lärt mig massvis på det också. Tålmodighet, inte minst. Men jag önskar alla fick känna såhär om det de jobbar med. Våga drömma och framför allt, våga satsa, prova, det förlorar man ingenting på, jag lovar!
 
 
 
Nu väntar strax Ben & Jerry för den här mamman. Var nära att öppna direkt efter middag, den tiden på månaden med en stor röd prick i ansiktet, men barnen satt ju där och glass är inte så lätt att smyga med som annat, haha, om de bara visste - så nu ska jag kose meg, som man säger här!
 
 
4
Erica - Stugan på fjälllet

Åh jag är också hooked på Ben & Jerrys. Finns inget bättre än att krya upp i sängen med glass när barnen somnat. Mysigt. Fina bilder du har!

Emma

"Om de bara visste..." haha, ja här hemma är vi riktigt skåpsråttor både jag och sambon. Det sista har vi varit värre än vanligt och godis eller liknande har slunkit ner varje dag (Inte bra!) Men frågar sonen så är vi väldigt noga med att nej, det är inte lördag i dag. Haha, känner mig nästan elak men tänker som så att jag gör honom en tjänst :-)
Skönt att höra att man inte är ensam =)

Svar: Haha samma här, men som du säger är det ju för att göra de en tjänst ☺️
Madeleines.se

Therese

vad är ditt andra jobb för ngt?
och vad gör du där?

jag skulle oxå vilja jobba med web och grafisk design, då jag tycker det är urkul, men vet lixom inte vad det finns för typ av jobb att få inom det! :)

Svar: Jag jobbar som marknadskoordinator och eftersom det är ett litet företag gör jag allt från web, marknadsaktiviteter, grafisk design, fotografering och innehållsproduktion - så kul!! :)
Madeleines.se

Maria Ekblad

Åh så himla fin bild! Jag är också så himla glad för jag har hittat fotograferandet, önskar bara jag kunde ha mer balans med det och mitt andra jobb. Men det får komma i framtiden tänker jag. :)

Svar: Ja det är så häftigt! Var sak har sin tid, snart är du där <3
Madeleines.se

Annonsera här »