Med kökssaxen.

Men hej och hå, tog mig visst en liten paus på några dagar. Det är full fart just nu med extra timmar på ena jobbet och julkortsbilder som ska tas på det andra. Men snart är vi i mål!
 
 
4 söndagar kvar till julafton och idag har vi passat på att ordna med lussebullsbak medan regnet smattrat på rutorna. Lova tog pyntningen till en helt ny nivå som ni ser, haha. Dessutom fotograferade jag en av mina allra första oslovänner och hennes dotter i fredags, och tror ni inte att hon hade köpt med sig ett storpack med julmust till oss då hon varit i Sverige? Så söt, och så gott lagom till advent! Det är de små sakerna, speciellt som utlandssvensk.. ;)
 
Och gissa vem som smugit med sig saxen in på sitt rum för att klippa en liten lugg? Oh my, vi är där nu!
 
 
6

Familjehelg

Poff så var det visst söndag. Vi har som sagt haft mormor på besök denna långhelg och hunnit med lite av varje. Tiden går alltid alldeles för fort men innan tåget gick i eftermiddags hann vi med skridskopremiär i kylan. Nöjd snartfemåring som fick glida fram i discobelysning och let it go i högtalarna vill jag lova.
 
 
Lillebror körde hejarramsa på sidan, haha, halvnöjd och sprang mest iväg och försökte äta snö medan mormor jagade efter.
 
Nu har vi lagat krysstavla för att räkna ner veckorna. Barnen ska strax i säng och vi ska ha seriemaraton. Söndagkvällar alltså. Sover alltid som en kratta men är liksom extra glad i att kura ner mig i soffan just den kvällen.
 
Hoppas att ni haft en fin helg!
 
 
9

Om en månad

Drömmen vore ju att lämna nästan allt här i Oslo, men kanske vi måste vara lite realistiska och byta ut mer succesivt.. tur mannen här hemma är duktig på att dra ned mig på jorden när jag svävar iväg, haha. Men, Lovas rum behöver ordentlig update och detta skrivbord tror jag får flytta in med det samma.
 
 
En månad kvar till flyttlasset går. Plus några dagar men ja, en månad med tanke på jul och allt. Himla mixad tid att flytta i måste jag säga, men vi får göra det bästa av det bland flyttlådor och kaos och det känns häftigt att få starta nya året i nytt land!
 
Dags att börja packa här hemma med andra ord, puh. Mormor kommer i helgen, men sen så. Tur barnen är så peppade, räknar med god hjälp därifrån, haha. Och denna gång ska jag vara duktig och rensa under tiden vi packar ned, missade visst den detaljen sist..
 
7
Annonsera här »