Om en månad

Drömmen vore ju att lämna nästan allt här i Oslo, men kanske vi måste vara lite realistiska och byta ut mer succesivt.. tur mannen här hemma är duktig på att dra ned mig på jorden när jag svävar iväg, haha. Men, Lovas rum behöver ordentlig update och detta skrivbord tror jag får flytta in med det samma.
 
 
En månad kvar till flyttlasset går. Plus några dagar men ja, en månad med tanke på jul och allt. Himla mixad tid att flytta i måste jag säga, men vi får göra det bästa av det bland flyttlådor och kaos och det känns häftigt att få starta nya året i nytt land!
 
Dags att börja packa här hemma med andra ord, puh. Mormor kommer i helgen, men sen så. Tur barnen är så peppade, räknar med god hjälp därifrån, haha. Och denna gång ska jag vara duktig och rensa under tiden vi packar ned, missade visst den detaljen sist..
 
7
Emelie R

Så spännande tid ni har framför er! Hoppas flytten går bra och att ni kommer trivas i Norrland!
Ser framemot att träffa dig till sommaren när det är dags att föreviga vår stora dag! :)

Svar: Söta du, tack! Längtar med er!! 🙏🏼😍
Madeleines.se

Linnéa

Vi är på jakt efter ett snyggt skrivbord och det du hittat var en riktig fullträff! Var kan man få tag på det?
Lycka till med flytten och tack för mysig läsning. Har själv en son som är i princip lik gammal som Lion. Hög igenkänningsfaktor!

Svar: Tack snälla! Och visst är det fint? Ikea signeras det 👌🏼 Kram!
Madeleines.se

Malins Blogg

1) Vi LÄÄÄÄNGTAR!
2) Sååå snygg i håret, tänkte skriva här om dan men glömde 🙈
3) Superfin header!
4) Älskar dig!

Puss!

Svar: Men duuu alltså!! Snart är vi typ grannar 😭🎉❤️
Madeleines.se

ensekundtusentankar.blogg.se

Vilket vackert skrivbord ❤️

Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

åh va fint :) haha jag har också en man som tar ner mig på jorden när jag svävar iväg i inköp..

Svar: Himla tur det tror jag, hahah!
Madeleines.se

Liselotte - mamma, fru och fotograf

Samma som för oss, flyttar i december och det lär bli kaos! Men tänker som dig, vi gör det bästa av allt och man är ju trots allt superglad över att få flytta in i sitt nya hem!

Svar: Men precis! Och hade inte velat vänta längre heller, såå otålmodig, haha! Blir mysigt att stöka runt i allt det nya under kalla och gråa starten på året :)
Madeleines.se

Nina

Tänkte just rensa, rensa, rensa! Flyttade ihop med min sambo för snart fem år sedan och bo gjorde en rejäl rensning på varsitt håll. Men ändå var det mycket som kunde "gå" nu då vi flyttade till radhuset i slutet av aug. Satsa på att packa flera lådor/dag så ni hinner med er, vi tyckte vi hamnade i extrem tidsnöd mot slutet då livet med två små är nog så späckat som det är ;) Spännande att kunna räkna ner! Vad säger barnen om det hela? :)

Annonsera här »