Rogivande.

Att traska runt i vyer som detta med kameran runt halsen medan man väntar på en härlig familj att få fånga på bild. Det är något med hav som är så häftigt, rogivande. Speciellt såhär års när man nästan är helt ensam med fåglarna och vågorna.
 
 
Vi kör halloween prepping här hemma nu och fixar inför firande med vänner imorgon. Micke har varit land och rike runt i jakt på pumpa. Tänkte vi inte skulle göra samma miss som förra året, då vi gjorde pumpan för tidigt och den mest såg ut som en ledsen gammal man på halloween, men det var kanske inte den bästa idén visade det sig då det var helt utsålt överallt.
 
Men, nu kom den just in genom dörren här - happy kids, happy parents, tjiho!
 
2

I eftermiddagsljuset

Vintertid, vilken uppfinning för småbarnsföräldrar, haha. Halv 5 tror jag att Lion kom intassande imorse, väckte resten av huset och ville gå upp. Snark.
 
 
Att hänga av jackan och ta en snabb bild i eftermiddagsljuset. Måste tillbaka för att ta ordentliga bilder en dag snart. Är så duktig på att fånga andras minnen men glömmer lite av våra egna ibland, även om jag är så tacksam för alla vardagsbilder jag är duktig på att knippsa i farten.
 
Vi har en småfebrig kille med rinnande ögon här hemma, men Lova ville så gärna gå till barnehagen och leka imorse så hon fick lov och vi kör måndag med allt vad det innebär. Vi brukar alltid prioritera extra tid med båda barnen när en är sjuk, men man märker hon börjar bli större och prioriterar vänner högt så idag fick det bli så. I Norge disponerar man en plats och använder den som man önskar, men så betalar man också 4500kr för båda tror jag, plus att man har 1-2 matpakker per barn per dag att rodda om morgonen, puh!
 
Nu blir det kvällsté under täcket, det är något med vardagskvällar ändå.
 
9

Colour.

Som sagt, bort med det vita och dit med det djupare. Lova hjälpte att välja och är nog mer peppad än mig på att börja pensla, lilla pysslaren. Vi börjar smått men jag har övertygat Micke om denna färgskala efter flytt sen. Hurra.
 
 
Nu ska jag jaga två små ballerinor i klänning och se om de vill hjälpa till att ordna tacomiddag. Sämsta bloggaren i världen just nu men jag kommer starkare strax. Livet liksom flyger förbi så jag försöker greppa det bäst jag klarar och fokuserar på familjen. Och så gårdagen då luften gick ur oss alla och vi kramade extra på de vi håller nära. En sån chock och så fruktansvärt.
 
Fredagskram!
 
7
Annonsera här »