Sista septembersöndagen.

1, 2, 3, 4...
 
 
Kurragömma kom för att stanna. Helt klart favoriten utomhus hos våra två. Och kaotiskt rullanedförgräsplättochkrocka och liknande, förståss. Haha.
 
Soliga söndagar måste vara det allra bästa. Visst har ni hört uttrycket "ut på tur, aldrig sur" från någon norrman? Och det stämmer faktiskt. Söndagar är stora turdagen, alltså utflyktsdagen, då allt håller stängt och det är full familjefokus. Så, idag har vi hängt med bästa vännerna, pratat gemensamma resor och kommande sommarminnen - underbart!
 
7

Ett fredagshej

Den här växten. Som en stor krydda på bordet typ. Så snygg. Ni har säkert bättre koll på vad den heter än fru ogrönafingrar här, men 3 gånger per vecka skulle den visst vattnas, så då är det bäst att placera den på bordet tänker jag, så att jag inte glömmer!
 
 
Proppmätta efter hemmagjord pizza här. Lova är inne i en period då hon alltid vill laga mat åt oss och inte mig emot, haha. Så idag stod hon med lillebror spanandes vid sidan och kastade över smått och gott toppat med massa mozzarella. Mmm.
 
Nu laddar vi för fredagsmys med idol här hemma, god helg på er!
 
 
9

En extra kromosom

Stans mest rosaälskade lilla kille, i "daliiiin" morgonrock, haha.
 
 
Tjingeling i farten från mamman påväg mot föräldramöte på småbarnsavdelningen. Jag läste ett sånt fint blogginlägg igår, om pedagoger med en extra kromosom av kärlek för våra små. De som hör och ser och är så glada i våra barn, tar sig 10 minuter extra bara för att berätta om smått och stort från dagen, skrattar och bara är sådär fantastiska, och då tänkte så på pedagogerna hos oss. Världens bästa.
 
Helt galet hektiska dagar senaste tiden med bollande av dubbeljobb och familjeliv, därav lite tystnad från mig, men lovar att kompensera med lite nya fototips innan veckan är slut. Vet ni är många som väntat på det, något speciellt ni önskar? 
 
Kram på er!
 
Annonsera här »