Födelsedag

Aaah för att kasta sig i soffan efter 3-årsfirande. Vi körde light style hos oss idag och hade bara farmor, farfar och faster på besök under tårtrunda nummer två. Helt lagom, haha, men på söndag blir det släktkalas ute på landet!
 
 
Tänk att vi haft honom i våra liv i 3 år just ikväll? Jag blir alltid lika sentimental och minns tillbaka dagarna runt barnens födelsedagar. Alltså hur häftigt är inte livet egentligen? Att man kan skapa en såndär liten människa som springer omkring och är hälften mig och hälften den man älskar mest av allt? I med- och motgångar såklart, men jag är så glad det blev vi, och att vi fick just precis dom där två tokiga ungarna som förgyllar våra dagar med magskratt, tårar och alltdäremellan!
 
 Hipp hurra på födelsedagen, lilla vännen!
 
3 år - Födelsedagskalas - Kalas - Tårta
6

För 3 år sedan

Alltså hur ska man kunna greppa att den här lilla apungen blir 3 år imorgon? Han visar på fingrarna och säger han blir 3 år men att han egentligen är 5 som Lova, haha. Tänk att det var han som låg där inne hela tiden? Nu känns det ju otänkbart med annat, men då hade man ju faktiskt ingen aning. Lilla lillebror, som vi älskar dig runt månen och tillbaka allihop.
 
 
Idag för 3 år sedan var vi iväg på Ekeberg och hälsade på djuren, jag fick sån foglossning att Micke fick bära hem mig sista biten, låg raklång på soffan och klockade förvärkar som vanligt. Puh vilken graviditet det var. Men så poff nästa dag var det bättre. Jag handlade lite mat och fixade till familjen, vi åt, lekte med Lova på hennes rum och allt var liksom som vanligt men så började jag känna av det ordentligt. Trodde det var förvärkar så jag skärde upp annanas nummer 10 typ efter att Lova hade lagt sig, haha, så jäkla trött och ville ha uuuuut honom! Och tror ni inte att vattnet går just som jag sätter i mig första tuggorna? It works, eller inte, men lite kul är det ju förstås att vattnet gick där och då - tänk att 1,5 timme senare var han ute, en helt vanlig måndag med lillebror i famnen innan sovetid <3
 
Time flies, imorgon får vi sjunga för tredje gången, åh!
 
Ni som gillar förlossningsberättelser kan läsa här om hur Lion kom till världen.
 
5

Målarstuga

Det där när man plötsligt får feeling, rullar ut pappen och sliter fram möblerna som behövt en omgång med penseln en stund. Lion hjälpte med sin stol som fick ett nytt lager vitt på sig, som ni kanske ser på handen där, haha!
 
 
Och någonstans i mitten ser ni resultatet av pallen som hängt med i många år och som används till allt här hemma, men just nu aggerar den nog mest kökspall. Så fint att måla in saker i väggen tycker jag, alltså köra samma färg på vägg som på hyllor eller vaddetnukanvara - tips inte minst om man har små rum!
 
Näe, vilken kväll jag hade igår. Det bara sköljde över mig. Saknade min familj och mina vänner och kände mig som världens mest ensamma människa. Kanske det är vanligt i helt ny stad. För trots att vi flyttat tillbaka till samma land som båda våra familjer, så har jag ju faktiskt flyttat längre bort från min. Konstig känsla. Och så oslovännerna. Räknar ner dagarna till i Juni. Då, då då då, ses vi!!
 
8
Annonsera här »