En tisdag vid havet

Att hänga på stranden och äta glass en helt vanlig tisdag. Himla bra plan måste jag säga. Lion och jag huttrade lite medan Lova skuttade runt i klänning och tänkte vi kanske kunde ta en dopp. Haha, brrr!
 
 
Tänk att man kan älska så högt? Vi ska ha med en bild till skolstart imorgon så kameran fick hänga på axeln mellan glasshäng och lekparkslek. Lova skrattade så hon tjöt när vi tryckte ihop oss hela familjen på gungbrädan.
 
Extra viktigt att ta tillvara på eftermiddagarna nu som vardagen gjort entré igen. Lion och jag kör ny rutin och dricker kaffe i sängen innan vi kliver upp och väcker storasyster om morgnarna också. Det sista han sa innan han la sig nu ikväll var att vi måste göra samma imorgon, haha, lilla vännen!
 
2

Troll & Skolfix

Dammade av lite i högen av egna bilder från i somras. Här är lilla minimannen fortfarande i blöja, men senaste veckorna har han faktiskt varit helt blöjfri. Hej nya fasen. Vi har verkligen fått två stora barn plötsligt känner jag, även om minstingen alltid är lite bebis. Och hur underbart är inte trolska skogen? Alltså jag är lite förälskad i det där sagolandet inne i skogen. Så mysigt uppbyggt.
 
 
Sommarens sista suck, eller vad heter det? Vemodigt som tusan och sommaren är minst sagt märkbart kortare här uppe, hösten har knackat på i både luft och natur. Antar det tar ett år eller två innan man väljer sig vid säsongsbytena!
 
Idag ska vi iväg för att ordna ryggsäck och skolstartsaker till Lova inför nästa vecka. Är det fortfarande sådär som när vi var små? Att de ska ha pennor och pennskrin och papper till böcker, gympapåse och sånt? Gud, alltså vad skedde, vår lilla Tossan!
 
10

Produktiva dagar

Har ni sett vilka fina USB minnen jag beställt som jag sänder bröllopsbilderna på? 
 
 
Tänk att den där lilla snirkliga loggan jag gjorde med någon spontanapp på ipaden en kväll borta i Oslo för flera år sedan fick hänga med. Egentligen är den ju rund men det fick inte plats så de gjorde en ny variant åt mig och så står hemsidan på baksidan. Himla tjusigt.
 
Barnen har hängt ute på landet sedan igår och förrutom en middag där ute med allihop i eftermiddag har jag suttit fastklistrad och fått undan massa jobb och skola senaste dagarna. Alltså jag minns att jag sa någonting där i mitten på sommaren att om jag fixar detta så fixar jag banne mig allt sen och lite så är det nog, haha, vilken galen sommar vi haft!
 
 
9
Annonsera här »