Gott nytt år!

Mot vänner för att fira in det nya året. Vi kör knytis 3-rätters med 3 familjer ute på landet. Helt perfekt. Kappan Lova har är fasters gamla så den har många år på nacken, men så himla fin!
 
 
Vilket år vi haft! Det började med en flytt över landsgränsen och 60 mil uppåt i landet. Svävade på alltnyttmolnet där i början även om det stundvis var tufft med saknaden efter våra närmaste. Sedan har det gått som i en lång bergochdalbana under året, full av toppar och dalar med känslor och tankar. Antar att det hör till när man är en riktig känslomänniska, men det är ju inte bara bara att flytta till en helt ny plats, långt ifrån där man är uppvuxen eller har bott hela sitt vuxna liv. Mitt i allt detta känns det ändå som att flytten är det bästa vi kunnat göra, inte minst för barnen, allt annat får liksom komma tids nog.
 
Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2017, jag bara vet att det kommer bli vårat år på så många vis. Och såklart, tack alla nära och kära för året som gått!
 
Stor nyårskram på er allihop!
 
9

Klappinslagning

Christmas wrappin´ och ni kan ju tro barnen blev chockade när de hittade dessa under granen i väntan på jul. Astrid trodde förstås att jag gjorde leksaker till henne.
 
 
Har ni det fint? Vi hade en turbulent helg med en nära som lämnade oss samma dag som Lova fyllde år. Nu räknar vi ner till julledighet imorgon och tid med familjen. Vi passar på att åka ner till värmland hela gänget och firar där nere när vi ändå är långlediga. Har ju inte varit hemma på ett halvt år, så det ska bli mysigt. Och välbehövligt för oss alla att komma iväg lite tror jag.

Ska ni göra något speciellt i jul? Oavsett så hoppas jag att ni får lugna och sköna dagar. Och att snön kommer tillbaka snart så vi kan hänga i backarna! Tummarna hållna för att den är här innan nyår åtminstone : )
 
11

Sänk kraven

Doin´ the friday dance again, och ser fram emot helg om några timmar!
 
 
Imorgon får vi ju dessutom en liten 6-åring i huset. Helt otroligt, förstår som vanligt inte vart tiden tog vägen? Så, ikväll ska jag slänga ihop en chokladmarrängbotten som Lova önskat inför tårtkalas imorgon och slå in presenter. Och förmodligen fälla en tår och titta på bilder om jag känner mig själv rätt, haha.
 
Men, är det något jag lärt mig genom åren så är det att det inte behöver vara så himla perfekt, köpbullar och ballerina funkar alldeles utmärkt tillsammans papptallrikar man kan kasta efteråt - glöm inte det!
 
Fredagskram på er : )
 
3
Annonsera här »