På vår gata i stan

Promenad hem från tågstationen och avvinkning av mormor imorse. Haha, inser det ser ut som vi är superglada över att hon åkt men så är ju såklart inte fallet. Alltid lika tråkigt att säga hejdå, men solig och värmande vinterpromenad bland alla fantastiska hus gör liksom detta med själen!
 
 
Älskar vårat område, och tycker det är så fint att även nybyggen ofta fått samma stil som de enorma sekelskiftesvillorna som är typiska för Södermalm. Nu spanar vi Pippi med rosenkindade barn som åkt skidor med superfarmor borta vid sidsjön ett par timmar. Vilken fin helg det blev. Nu räknar vi ner till påsk då vi ses igen!
 
Och visst har jag nämnt jag åker till Italien typ helgen efter påskhelgen? Crazy, måste berätta mer om det!
 
6

Mormorbesök

Sticker in huvudet och gör fredagsskutt! Mickes födelsedagsbukett står fortfarande på bordet såhär ett par veckor senare, nu åker de nog ned i soptunnan efter helgen men såna här skogsliga blommor och eucalyptus står sig ju hur länge som helst!
 
 
Vi har min mamma uppe på besök för första gången. Eller nej, hon var ju här förr förra sommaren förståss då vi gifte oss, men första gången hemma hos oss här uppe i Sundsvall. Barnen är i extas som alltid, vaknade en timme tidigare än vanligt imorse och jag hittade dom med mormor utsmyckad inne i Lovas rum då jag klev upp och slog på kaffet, haha. Sedan hade vi krukväxtgenomgång på min begäran, jag och mina ogröna fingrar håller på att ta kål på alla nya växter redan, jag förstååår inte vad jag gör för fel..
 
Nu ska dom ordna middagen här och jag ska köra ett sista litet jobbrace innan jag slår igen. Trevlig helg på er!
 
2

Favoriten

Okej, jag har hittat den. Min nya plats i huset. Vår inglasade altan är ju fantastisk och funkar till och med som arbetsplats insåg jag idag efter att vi ätit lunch där ute två dagar i rad och jag blev sittandes. Nu vet jag vart jag kommer att hänga i vår.
 
 
Vi går in i en hektisk period på jobbet igen, men hoppas jag ska slippa skicka man och barn till farmor denna gång, haha puh. Detta är sista veckan vi pusslar för på måndag börjar inskolningen. Verkligen dubbelt efter att dom fått lite längre jullov än planerat, vi har ju fått sån kvalitétstid, vilket har varit välbehövligt tror jag med mycket nytt efter flytt. Men så underlättande det kommer att bli inte minst för min del som jobbar hemifrån, och gott för barnen att träffa nya vänner. Tänk att slippa laga matpakker varje morgon här i Sverige? Haha, vilken grej!
 
 
 
8
Annonsera här »