En söndag förmiddag

Barnen har sovit hos farmor och farfar, så vi har haft seg morgon med målning av det sista i Lovas rum, hemmaträning för mig och så långfrukost bara vi två. Rågkusar, de där runda bröden i mitten där, var nog en av de sakerna jag saknade mest när vi bodde i Norge, haha.
 
 
Fick så fina blommor av Mickes mamma i fredags. Och inga gardiner i köket ännu som ni skymtar. Alltså, vad har man? Jag gillar inte såna där typiska små köksgardiner som hänger ned rullat, men vi har två fönster varav ena sitter alldeles intill köksbänken så längder funkar ju inte heller där. Hmm, får återkomma i ämnet när vi bestämt oss.
 
Nu ska vi ta en promenad på isgatorna innan småtrollen kommer hem igen i eftermiddag! Micke var iväg på grabbkväll för att fira en kompis som fyllt 30 igår, så frisk luft känns nog lite lagom där idag, haha.
 
3
Joanna- Från 95- 65 kg!

så fint med blommor man får verkligen vårkänslor

Svar: I know! Underbart!!
Madeleines.se

Anonym

Då har man bara en kappa:) det har jag

Svar: Ja jag tänkte faktiskt på det, kanske det funkar? Måste googla inspo :D
Madeleines.se

Liselotte - fru, mamma och fotograf

Antingen en helt vanlig kappa som anonym ovan skriver, eller så kan du kanske köra på en typ rullgardin, fast en mer stajlad sådan? Som denna typ; http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10291126/

Eller så kanske du inte behöver ha gardin alls, utan bara en snygg ljusslinga på en gardinstång?


Svar: Tack för tips! Ska spana in <3
Madeleines.se

Annonsera här »